Ronald Gavril îi răspunde dur lui Reghecampf după ce l-a acuzat că stă în casa lui cu Prodanca: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”

#Exclusiv Click!

S-au încins spiritele iar la maxim între Reghecampf și Prodanca. Antrenorul a ieșit public și s-a arătat deranjat de faptul că impresara trăiește cu Ronald Gavril în vila de la Snagov, care ar fi plătită  și renovată de el. Click! are declarația exclusivă a lui Ronald Gavril, după acuzațiile pe care i le aduce Reghecampf. 

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a ieșit la atac, în podcastul lui Adrian Cristea, zis Bursucu. Antrenorul liber de contract la acest moment i-a adus mai multe acuzații Anamariei Prodan, cu care se află în divorț de trei ani. 

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în podcastul lui Bursucu Foto: YouTube
Laurențiu Reghecampf a fost invitat în podcastul lui Bursucu Foto: YouTube

Reghecampf: „Stai cu Ronald unde vrei. Nu faci reality show cu iubitul în casa mea!”

Printre altele, Laurențiu Reghecampf s-a arătat profund deranjat de faptul că impresara și-a mutat iubitul, pe boxerul Ronald Gavril, în vila de la Snagov. 

Reghe susține că el plătește facturile la vila, pe care tot el ar fi renovat-o cu banii lui. 

 „Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum de exemplu cu băiatul ăsta, Roland sau Ronald. 

Văd peste tot: Anamaria și-a renovat casa. Care casă?! Eu am renovat casa!Sunt toate ale mele, alea care le vedeți pe pereți, eu le-am plătit. Normal că există niște facturi. 

Mă deranjează când spui: eu stau cu Ronald. Stai cu Ronald unde vrei. Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”, a declarat nervos Reghecampf, în podcastul lui Adrian Cristea

Ronald Gavril, replică usturătoare pentru Reghecampf:  „O iubesc pe Anamaria, suntem fericiți, iubesc copiii Anei”

Click! l-a surprins pe Ronald Gavril (37 de ani), iubitul impresarei, în timp ce intra, în cursul acestei dimineți, în sala de antrenament de la Hotel Phoenicia. 

Din respect pentru presă, boxerul s-a oprit preț două minute și iată ce ne-a declarat despre recentele acuzații făcute de Laurențiu Reghecampf în podcastul lui Adrian Cristea zis Bursucu, la adresa lui și a iubitei sale, Anamaria Prodan. 

 „Nu îl cunosc pe acest om. Sincer nu-mi doresc să am așa cunoștințe în anturajul meu. Nu am cum să comentez așa ceva. 

Sunt bărbat și nu m-aș pune niciodată în asemenea poziții. Ce pot să vă spun, însă, este că o iubesc pe Anamaria, suntem fericiți, iubesc copiii Anei, avem o relație superbă bazată pe respect și pe dragoste. 

Eu sunt Ronald Gavril și nu am timp de asemenea prostii sau de declarațiile prin presă ale oricui.

Eu mă pregătesc pentru meciul de titlul mondial la categoria heavy light ( grea spre ușoară) pe care compania noastră Gavril & Prodan Promotion îl organizează. Mă scuzați plec spre antrenament. Mulțumesc o zi frumoasă!” a declarat Ronald Gavril, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și boxerul Ronald Gavril tocmai ce s-au întors în cursul zilei de ieri din America, unde au stat timp de două săptămâni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net