Prodanca, răsfățată de iubit! A primit cadou o mașina de epocă de la Ronald Gavril! Cât costă bijuteria pe patru roți? „Sclipește ca-n tinerețe”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan o duce ca-n sânul lui Avram alături de noul iubit, boxerul Ronald Gavril. La ultima plecare în America cu iubitul, impresara a primit cadou de la boxer o bijuterie de mașină de epocă! Click! a aflat cât l-a costat automobilul de epocă pe vestitul boxer al lui Floyd Mayweather. 

Prodanca a primit cadou de la Ronald Gavril o mașină de epocă! Cât a putut să coste bijuteria pe patru roți!

În timp ce Laurențiu Reghecampf stă geană pe bolizii de lux, barca și skyjet-ul din garajul de la Snagov, Anamaria Prodan (51 de ani) s-a ales cu un cadou de toată frumusețea de la iubitul ei actual, chipeșul boxer Ronald Gavril (37 de ani).

Ana a fost plecată în America în această perioadă cu Ronald Gavril, care i-a făcut iubitei sale o surpriză de zile mari: i-a cumpărat o mașină de epocă, un Lincoln Continental. 

Ana se dă în vânt după mașinile vechi, de epocă și a rămas fără cuvinte la vederea bijuteriei pe patru roți, al cărui preț se învârte undeva în jurul a 100.000 de dolari. 

„Ador mașinile vechi. Ronald știe și îmi face surprize mereu. Cum găsește una de vis o cumpără!

Nu știu cât a plătit Ronald pe ea. Nu întreb niciodată despre prețuri de când mă știu, dar este o mașină de vis. Ronald are grijă să o facă să sclipească cum sclipea pe vremurile ei din tinerețe”, a declarat impresara pentru Click!

Ce au făcut cei doi iubiți în America?

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au profitat din plin de clipele petrecute în doi în America, unde au îmbinat utilul cu plăcutul. Ana a făcut cunoștință cu numele grele din boxul mondial, prieteni la Cataramă cu iubitul ei, printre care legenda James Toney, campion mondial la categoria grea, sau Gene Kilroy, managerul lui Muhammad Ali.

Ronald Gavril se pregătește pentru titlul mondial, iar impresara este trup și suflet alături de iubitul ei. 

„Ronald trăiește într-o lume minunată. Numai campioni mondiali. Legende ale boxului. James este un om cum puțini se nasc. Unic. Este alături de Ronald de atât de mulți ani. Îl iubim cu toată ființa noastră. 

De la Gene am multe de învățat ca manager, este o enciclopedie vie. Aceasta  este lumea care contează, aceștia sunt oameni care au scris istorie”, a mai spus impresara, pentru Click!

Ce zice impresara despre înfrângerea României la EURO 2024? „Era foarte greu să învingem Olanda”

Meciul de aseară din optimile Campionatului European s-a terminat cu înfrângerea României de către echipa Olandei, cu scorul de 3-0. Impresara și-a pus bazele în Nicolae Stanciu, căpitanul Generației de Suflet de la Euro 2024. 

„Era foarte greu să învingem Olanda. Avem echipă tânără care cu siguranță va crește și ne va face mândrii! Este o generație foarte bună, unită, muncitoare și talentată”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net