Prodanca și Ronald Gavril au nășit primul copil împreună la Biserica Elefterie! „A fost înălțător!” Cei doi se pregătesc de nuntă!

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan și  iubitul ei, boxerul Ronald Gavril, au fost părinți spirituali pentru micuțul Filip Ioan, în week-end. Este primul fin al cuplului Prodan-Gavril. 

Prodanca și iubitul boxer, nașii de botez ai micuțului Filip Ioan: „De vis”

Relația dintre Anamaria Prodan și boxerul Ronald Gavril merge ca unsă. Impresara așteaptă finalizarea divorțului de Laurențiu Reghecampf pentru a putea păși la altar alături de noul ei iubit, Ronald Gavril.

Până la nuntă, cei doi au fost, în week-end, nașii de botez ai unui băiețel minunat, Filip Ioan. Micuțul este primul fin al cuplului Prodan-Gavril, iar impresara a fost încercată de mari emoții la slujba de creștinare a bebelușului de la Biserica Elefterie, din Capitală. 

Micuțul Filip Ioan este fiul unor buni prieteni ai impresarei. 

„ A fost înălțător. Biserica aceasta e ceva unic. A fost de vis. M-am minunat în fiecare secundă de cât de frumoasă este biserica Elefterie. 

Micuțul nostru a fost foarte cuminte la ceremonie. Băiatul este Filip Ioan, fiul lui Cristi Unguraș.

Nu a fost nevoie să ne facă preotul o slujbă înainte pentru că am fost nași de botez”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Ce cadou a primit nașa la botez?


Mândră tare de noul ei finuț, Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare și o serie de imagini emoționate de la slujba de creștinare a băiețelului, de la Biserica Elefterie, unde atât ea cât și iubitul ei s-au îmbrăcat în alb. 
Micuțul a primit la botez hăinuțe, dar și bani ca să aibă la pușculiță pentru când va crește. La rândul ei, nașa Anamaria a primit și ea un cadou consistent din partea familiei, un lănțișor din aur cu sloganul “Eu sunt Anamaria Prodan”, dar și un pandantiv cu inițiala ei din porțelan cu aur. 

După slujba de la biserică, nașii, părinții băiețelului, împreună cu toți invitații, s-au distrat pe cinste la o petrecere în aer liber.

Impresara se pregătește de nuntă! Ronald Gavril s-a mutat în vila de la Snagov!

Anamaria Prodan (51 de ani) se află acum într-o nouă relație cu boxerul Ronald Gavril (37 de ani). Lucrurile între cei doi au evoluat, aceștia pregătindu-se chiar de nuntă. Impresara de abia așteaptă să termine repede divorțul de fostul antrenor, pentru a putea deveni mireasa lui Ronald Gavril. 

Boxerul s-a mutat deja de ceva timp în vila de la Snagov a impresarei. 

Când Ronald vine în România cei doi stau la Snagov. Când pleacă în America, stau tot împreună ori la casa lui Ronald din Los Angeles, ori la Miami tot la casa lui Ronald, ori în Las Vegas unde amândoi au case”, au declarat surse din preajma noului cuplu, pentru Click!

Ronald Gavril a cerut-o deja în căsătorie pe Anamaria în America și i-a oferit și un inel de logodnă. Surse din preajma impresarei au dezvăluit că cei doi îndrăgostiți au făcut deja planuri pentru a face nunta pe malul oceanului. 

Ana va fi îmbrăcată într-o rochie albă și va fi desculță. De altfel, întreg dress code-ul evenimentului va cere ca toți invitații să poarte ținute albe. Impresara a solicitat-o pe prietena ei Cristina Păsăroiu, cea care a evoluat alături de marele tenor Andrea Bocelli, să vină să-i cânte la nunta cu Ronald Gavril, după cum anunță DigiSport. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net