Reghecampf, atac la Ronald Gavril: „Nu faci reality cu iubitul în casa mea!” Ce spune despre bătaia de la Snagov?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a luat podcasturile la rând și face declarații dure la adresa Anamariei Prodan, dar și a iubitului acestuia, boxerul Ronald Gavril. 

Laurențiu Reghecampf a răbufnit, de data acesta, în podcastul lui Adrian Cristea, zis Bursucu. Ce a putut să afirme antrenorul liber de contract la adresa iubitului impresarei, Ronald Gavril? 

Laurențiu Reghecampf a pornit un atac fără precedent la adresa impresarei Anamaria Prodan, cu care se află în divorț de trei ani, dar și a iubitului acesteia, boxerul Ronald Gavril. 

Invitat în podcastul lui Adrian Cristea, zis Bursucu, Reghecampf a vorbit despre scandalurile notorii pe care le are cu impresara și care sunt la ordinea zilei, de când antrenorul s-a întors din România. 

Reghecampf tună și fulgeră: „Stai cu Ronald unde vrei. Nu faci reality show cu iubitul în casa mea!”

Reghecampf a mers cu Poliția după el la un garaj din Gruiu, reclamând că i s-a furat barca pe care este proprietar în acte. Acum, antrenorul susține că și casa de la Snagov este plătită și renovată tot de el.  

Iubitul impresarei, Ronald Gavril(37 de ani), a fost luat și el în colimator de antrenor, care i-a pus în vedere Prodancăi să nu-l mai aducă în casa de la Snagov. 

„Va urma și partajul după ce se termină divorțul. Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum de exemplu cu băiatul ăsta, Roland sau Ronald. 

Văd peste tot: Anamaria și-a renovat casa. Care casă?! Eu am renovat casa!Sunt toate ale mele, alea care le vedeți pe pereți, eu le-am plătit. Normal că există niște facturi. 

Mă deranjează când spui: eu stau cu Ronald. Stai cu Ronald unde vrei. Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”, a declarat nervos Reghecampf, în podcastul lui Adrian Cristea. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au luat la bătaie la Snagov Foto: Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au luat la bătaie la Snagov Foto: Click!

Ce zice Reghe despre bătaia de la Snagov? „Ea mă împingea, mă înjura”

Reghecampf a vorbit și despre celebra bătaie care s-a încins între el și impresară, chiar în fața vilei de la Snagov. 

„Să fi atât de diabolic să faci rău unui om și să pui pe unul în mașină să filmeze, o chestie pe care tu o forțezi. Adică ea mă împingea, mă înjura”, a declarat antrenorul. 

Ce spune Anamaria Prodan: „Nu știu cum de a ajuns așa jos!”

Anamaria Prodan (51 de ani) a zâmbit amar când a aflat că antrenorul a devenit clientul fidel al podcasturilor și a făcut declarații pentru Click!, în replică la acuzațiile antrenorului. 

„Îmi este doar cumplit de milă de el, este milă amestecată cu silă! Mă rog și ne rugăm pentru el să-și găsească ceva de muncă. 

Îmi pare rău că datorită alcoolului și-a pierdut locul de muncă și de la tv, mi-a fost rușine când l-am văzut cum turna în pahare tuturor celor care au rămas să comenteze meciurile, păcat ! Și-a ratat cariera și viața!

 Măcar să se ocupe de copiii ăștia noi, că de cei vechi Dumnezeu cu mila! Despre facturi achitate de Reghe zâmbesc când aud ce vorbește, nu știu cine îl pune să meargă la podcasturi și nu știu cum de a ajuns așa jos! Să-l ajute Dumnezeu atât mă rog”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Reghe junior o susține pe mama lui Foto: Click!
Reghe junior o susține pe mama lui Foto: Click!

Relația cu Reghe junior este compromisă:  „Bebe m-a rugat să evit să vin să mă mai cert cu mama lui”

Antrenorul a vorbit și despre relația cu fiul său Laurențiu Reghecampf junior, care este compromisă la acest moment. 

„Este un moment din viața mea, este o decizie pe care am luat-o, încerc să merg mai departe și o să recuperez când o să am momentul. 

Am avut o discuție cu Bebe și mi-a spus că mă roagă foarte mult să încerc să evit să mai vin să mă cert cu mama lui și el să fie martor la certurile noastre. Bebe este singura armă a ei”, a mai spus Reghecampf. 

Bebeto: „Tata a ajuns să meargă pe la podcasturi pentru câteva sute de euro”

Laurențiu Reghecampf junior, zis Bebeto, fiul antrenorului și al impresarei, nu a mai răbdat nici el la auzul afirmațiilor făcute de tatăl său. 

„Tata a ajuns să meargă pe la podcasturi pentru câteva sute de euro. Minte că el m-a crescut, el nu m-a ajutat vreodată, nu m-a învățat vreodată să dau cu piciorul în minge. Nu avea timp de mine, iar mama a greșit că l-a suportat atât de mult și a făcut compromisuri pentru noi. 

Îl lăsăm să mintă căci așa poate câștiga ceva bani, vorbește rău de mama căci mereu mama a fost numărul 1 și noi familia ducem toată mizeria pe care o face! 

Nu a venit vreodată să mă vadă, să mă ajute, să-mi dea ceva mie sau să ne achite el nouă familiei ceva. Îmi cer eu scuze pentru el în fața tuturor. Îmi e rușine că este executat silit pe tot ce mai are, îmi e rușine că nu mai poate să antreneze datorită datoriilor! 

Dar, sunt mândru că semăn cu mama și noi toți frații suntem exact ca ea. Învingătorii vieții!”, a declarat Reghe junior, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
cub bebeto reghecampf png
netflix jpg
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image
actualitate.net
image
actualitate.net