Anamaria Prodan și Ronald Gavril au botezat al doilea finuț, înainte de nuntă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sâmbătă 6 Iulie, a fost o zi specială și cu mari emoții pentru Anamaria Prodan și iubitul ei, boxerul de talie mondială, Ronald Gavril! Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți spirituali pentru un băiețel, Erman Gabriel. 

Anamaria Prodan (51 de ani) a strălucit, pur și simplu, la brațul lui Ronald Gavril la slujba de creștinare a celui de-al doilea fin al lor, Erman Gabriel.

Sexy impresara a îmbrăcat o rochie neagră, elegantă, mulată, care i-a pus în evidență formele perfecte, la 51 de ani.

 „Astăzi suntem nașii celui mai frumos îngeraș”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, în descrierea fotografiilor de la slujba de creștinare a micuțului, postate pe rețelele de socializare. 

„Pentru mine întotdeauna a fost o binecuvântare de la Dumnezeu să botez. Sunt atât de fericită când fac acest lucru, cresc și mă înalț sufletește. Mă apropii de Dumnezeu și așa vreau să fie toți finuții mei.

Vreau să fiu ca un al doilea părinte, în adevăratul sens al cuvântului. Să pot să-i educ și să-i canalizez pe ei și pe părinții lor către viața care contează, și anume performanță, omenie și toate calitățile frumoase pe care trebuie să le aibă un om: demnitate, mândrie

Asta îmi doresc și eu și Ronald și suntem amândoi fericiți că putem să mărturisim un botez în fată lui Dumnezeu.

Finuțul meu, Erman Gabriel, este o dulceață de băiat, a fost foarte cuminte la botez. De altfel ca toți ținuții mei care absolut toți sunt premianți la grădiniță, la școală, viitori bărbați și femei de încredere”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

 Erman Gabriel este al doilea fin al cuplului Prodan-Gavril

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost pentru a doua oară nași de botez. În urmă cu doar o lună, mai precis pe 8 iunie, celebrul cuplu a mai botezat un băiețel, pe Filip Ioan, la Biserica Elefterie. 

 „A fost înălțător. Biserica aceasta e ceva unic. A fost de vis. M-am minunat în fiecare secundă de cât de frumoasă este biserica Elefterie.  Micuțul nostru a fost foarte cuminte la ceremonie. Băiatul este Filip Ioan, fiul lui Cristi Unguraș.

Nu a fost nevoie să ne facă preotul o slujbă înainte pentru că am fost nași de botez”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan și Ronald Gavril( 37 de ani) așteaptă cu sufletul la gură ca impresara să finalizeze în luna octombrie divorțul de Laurențiu Reghecampf(48 de ani) pentru a deveni soț și soție.

Impresara a fost deja cerută de soție de iubitul boxer în luna martie, pe o plajă din America, unde Ronald i-a dat inelul. Cei doi sunt plecați din nou, în aceste zile, în vacanță în Mexic. 

Anamaria Prodan a lipsit de la ultima înfățișare în procesul de divorț, din luna iulie, fiind plecată la acel moment în America alături de noul iubit, Ronald Gavril. Cei doi îndrăgostiți au stat atunci nu mai puțin de trei săptămâni în SUA. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
IOnela Prodan și Anamaria Prodan
Banner Monica Bârlădeanu
kate winslet jpg
banner claudia patrascanu png
dana rogoz 1 1 webp
naomi campbell getty jpg
banner magdalena chihaia png
tort de nunta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net