Prodanca a serbat-o pe viitoarea mamă soacră, la Bacău! De ce a lipsit Ronald Gavril de la petrecere? „A fost lângă ea cu sufletul de departe”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) i-a intrat deja la suflet viitoarei sale soacre. Impresara a fost prezentă duminică seară, la petrecerea Eugeniei, mama lui Ronald Gavril, ce a avut loc într-un local din Bacău. Click! a aflat de ce a lipsit Ronald Gavril de la aniversarea mamei sale. 

Duminică 11 august, a fost mare petrecere într-un restaurant de fițe din Bacău. Mama boxerului Ronald Gavril, doamna Eugenia, a împlinit o frumoasă vârstă și toți cei care o iubesc, atât copiii, cât și rudele, s-au strâns să o aniverseze.

Anamaria Prodan a mers la Bacău la aniversarea Eugeniei Gavril, viitoarea ei soacră

Aflată în țară, Anamaria Prodan, viitoarea noră a doamnei Eugenia, nu putea să lipsească de la petrecerea dată în cinstea mamei lui Ronald. Așa că, la prima oră a dimineții, impresara a demarat în trombă către Bacău, încărcată cu flori și cadouri. 

Din păcate, doamna Eugenia nu l-a putut avea alături la aniversare și pe fiul ei, boxerul Ronald Gavril, care se află în America unde se antrenează pentru titlul mondial ce se va disputa în luna octombrie. 

Ana, însă, a suplinit din plin absența iubitului ei, ea fiind sufletul petrecerii de la Bacău. Impresara se înțelege de minune cu viitoarea ei soacră, pe care o consideră a doua ei mamă. 

„Da. Este adevărat! Mama noastră a împlinit o superbă vârstă și toți copiii am fost lângă ea. I-am organizat o petrecere de vis la cafeneaua cumnatei mele, Emma Gabriel, una dintre cele mai frumoase din Bacău.

Ronald a fost și el lângă ea cu sufletul de departe, căci se antrenează pentru titlul mondial din octombrie, dar mereu e suflet lângă suflet alături de mama lui “, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Ronald Gavril, întâlnire cu Mr. Pink în America 

Ronald Gavril (38 de ani) se află în acest moment în America, unde se antrenează pentru titlul mondial. Recent, iubitul Anamariei Prodan a fost invitat la o petrecere fastuoasă organizată chiar de celebrul Mr. Pink, partenerul Monicăi Gabor, care a avut loc în Beverly Hills.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia lansării unei băuturi și a unei aplicații pentru pasionații de criptomonede și a avut ca invitați sportivi, actori, artiști și influenceri.

Se pare că miliardarul chinez și-ar dori ca iubitul Anamariei Prodan să reprezinte imaginea unei băuturi energizante, produsă de compania sa.

„A fost o petrecere foarte frumoasă într-o locație de top din Beverly Hills. Au participat multe vedete, actori de la Holywood, baschetbaliști din campionatul american, dar și unul dintre cei mai virali tik-tokeri ai momentului, Khaby Lame. 

Atmosferă destinsă, oameni de calitate și party cu bun gust. Am avut timp și de discutat afaceri, așa că voi reveni cu noutăți”, a spus Ronald, în urma participării la evenimentul din Beverly Hills, conform sportsnet.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net