Prodanca face recurs! Nu e dispusă să-i dea nici un leu lui Reghecampf în procesul pentru defăimare. Ce spune avocatul impresarei? „Cei 1000 de euro sunt nejustificați”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) s-a bucurat mult prea devreme pentru victoria obținută recent în procesul pentru defăimare intentat Anamariei Prodan (51 de ani). Avocatul Oleg Burlacu a declarat, pentru Click!, că impresara va face apel, căci consideră ca fiind nejustificată suma de 1000 de euro stabilită de judecători. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se judecă în instanță de aproape trei ani, iar între timp fiecare a intentat mai multe procese, de la partaj, la defăimare.

Recent, Laurențiu Reghecampf a avut câștig de cauză în instanță în procesul de defăimare împotriva Anamariei Prodan. Conform deciziei instanței de judecată, impresara ar trebui să-i achite peste 5.000 de lei fostului partener, echivalentul la 1000 de euro. 

Avocat Oleg Burlacu: „Cei 1.000 de euro acordați de judecător sunt nejustificați”

Anamaria Prodan are dreptul însă de a face apel la decizia instanței, în termen de 30 de zile, la Judecătoria Buftea, lucru care se va și întâmpla, căci impresara nu este dispusă să-i achite antrenorului liber de contract cei 1000 de euro, obținuți în instanță. 

Reghecampf solicitase prin avocatul său Adrian Căvescu nu mai puțin de 1.000.000 de euro drept despăgubiri în procesul de defăimare intentat impresarei, însă nu a primit din partea judecătorilor decât suma de 1000 de euro. 

 „Soluția pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată având ca obiect <<obligație de a face>>, formulată de reclamantul REGHECAMPF LAURENȚIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANAMARIA IONELA.

Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei în cuantum de 5.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta la plata către reclamant a cheltuielilor de judecată în cuantum de 120 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru.

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 25.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în soluția pronunțată de instanța de judecată. 

Avocatul impresarei Oleg Burlacu a dezvăluit, pentru Click!, că va face apel la  decizia instanței. 

 „Cu siguranță vom face apel la soluția dată de prima instanță, după ce primim motivarea!

Chiar dacă instanța de fond a minimalizat la maxim pretențiile domnului Laurențiu  Reghecampf, reducând vătămarea prin pretinsele defăimări de la 1.000.000 de euro la 1.000 euro, apreciem că și cei 1.000 de euro acordați de judecător sunt nejustificați, față de ceea ce a susținut și susține Anamaria public în legatură cu conduita, încă, a soțului său!”, a declarat avocat Oleg Burlacu, în exclusivitate pentru Click! 

Anamaria Prodan, mesaj ironic către Reghecampf

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a postat și ea, pe rețelele de socializare, o fotografie a documentului care dovedește că a pierdut procesul pentru defăimare pe care i l-a intentat Laurențiu Reghecampf. 

Impresara a ținut, cu acest prilej, să îi transmită și un mesaj ironic antrenorului.

„Scuze, Reghe! Nu îți mai zic gâsca de aur, limba de aur sau lake flaușat. Încerc să te fac fericit și îți zic shrimp-ul cu limba de aur. 

Poate asta îți place și nu mă mai dai în judecată”, a scris Anamaria Prodan, în fotografia postată pe InstaStory. 

Următorul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost stabilit pentru data de 9 octombrie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net