Anamaria Prodan, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Reghe. De ce l-a făcut „shrimp cu limba de aur” și ce sumă trebuie îi plătească

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a pierdut procesul de defăimare pe care i l-a intentat Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj a transmis sexy-impresara în mediul online, la scurt timp după victoria obținută de fostul partener de viață. 

image

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit cu mare scandal în urmă cu aproximativ trei ani de zile. De atunci, războiul dintre ei a continuat, ajungând chiar și în fața instanței. 

Reghe a câștigat un proces în fața Anamariei Prodan 

Antrenorul de fotbal a avut câștig de cauză în instanță în procesul de defăimare pe care i l-a intentat încă actualei sale soții, Anamaria Prodan. Aceasta are dreptul de a face apel în termen de 30 de zile, la Judecătoria Buftea. 

„Soluția pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată având ca obiect "obligație de a face", formulată de reclamantul REGHECAMPF LAURENȚIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANAMARIA IONELA.

Obligă pârâta la încetarea mediatizării/postării pe internet, social media sau în orice alt mijloc de presă a postărilor, articolelor și afirmațiilor defăimătoare la adresa reclamantului.

Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei în cuantum de 5.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta la plata către reclamant a cheltuielilor de judecată în cuantum de 120 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru.

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 25.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în soluția instanței.

Mesajul postat de Anamaria Prodan 

Vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a făcut o fotografie documentului care dovedește că a pierdut procesul de defăimare pe care i l-a intentat Laurențiu Reghecampf, pe care a postat-o pe internet. A ținut, de asemenea, să îi transmită și un mesaj ironic antrenorului: 

Mesajul postat de Anamaria Prodan / foto: Captură InstaStory
Mesajul postat de Anamaria Prodan / foto: Captură InstaStory

„Scuze, Reghe! Nu îți mai zic gâsca de aur, limba de aur sau lake flaușat. Încerc să te fac fericit și îți zic shrimp-ul cu limba de aur. Poate asta îți place și nu mă mai dai în judecată” - a scris Anamaria Prodan, în fotografia postată pe InstaStory. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net