Prodanca o ironizează din nou pe Corina Caciuc: „Eu nu-s moartă de foame!” Totul, după ce Reghe a povestit despre prima întâlnire cu ea

Ultima actualizare:

Atacurile subtile ale Anamariei Prodan la adresa lui Laurențiu Reghecampf și Corinei Caciuc continuă și acum, mai ales după aparițiile acestuia în diverse podcasturi. Recent, antrenorul de fotbal a povestit cum la prima întâlnire cu actuala iubită a comandat de mâncare o porție de patru creveți, dar pentru brunetă nu a fost suficient pentru a se sătura. 

Ana Maria Prodan și Reghe au format un cuplu / foto: Arhiva Click!
Ana Maria Prodan și Reghe au format un cuplu / foto: Arhiva Click!

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz, însă despărțirea lor a venit ca o lovitură pentru mulți. Acum, la mai bine de trei ani de la separare și ambii având vieți refăcute alături de alte persoane, scandalul continuă. 

Reghe și iubita lui, din nou în vizorul Anamariei Prodan 

Ana Maria Prodan l-a ironizat pe Laurențiu Reghecampf și iubita acestuia prin intermediul unei postări pe Instagram, prin care a transmis un mesaj subtil. Totul vine ca urmare a declarației pe care antrenorul de fotbal a făcut-o despre prima întâlnire cu actuala sa iubită. 

​„Eu sunt romantic! Am dus-o la restaurant, i-am dat niște creveți d-ăia mari în Dubai. Și i-am zis: „Uite, am comandat ceva să mâncăm, sunt cei mai buni creveți”. De-ale mele, prostii. Și îmi spune ea: „Erau patru, tu ai mâncat trei, eu am mâncat unul, eram moartă de foame. Îmi era o foame de nu mai vedeam. Și tu ai zis: Eu m-am săturat, nu mai mâncăm nimic”.

Am mâncat eu trei. „Eu m-am săturat, nu mai mănânc nimic. Tu mai vrei ceva?”. Și normal, ce putea să zică? „Nu”! Mereu îmi spune, când mâncăm creveți: „Patru? Mănânci tu trei, te-ai săturat și apoi nu mai mâncăm nimic”. Aveam niște prieteni comuni, ne-am întâlnit, i-am scris, am vorbit, a fost și ziua ei. S-au legat lucrurile. A fost să fie. Întotdeauna când se întâmplă lucruri de genul ăsta, trebuie să fie un culoar. Trebuie să se întâmple ceva.

În primul rând, libertatea pe care o aveam eu. Faptul că eu eram singur, Anamaria nu stătea cu mine, din motivele ei, pe care nu le spunem. În fine, nici nu mă interesează. Faptul că s-au legat toate lucrurile astea așa, există un motiv. Și eu întotdeauna zic că lucruile astea vin de undeva. Ca să poți să ai relație așa puternică și ca toate lucrurile să meargă în direcția care trebuie, trebuie să fie… așa a fost să fie” - a spus Laurențiu Reghecampf pe YouTube.

Ana Maria Prodan: „4 bucăți pentru iubitul meu”

La rândul ei, Ana Maria Prodan a făcut haz de necaz: a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de iubitul boxer, în dreptul căreia a scris: 

„Prin Santa Monica Bulevard, la o porție de shrimpi …mai altfel. 4 bucăți pentru iubitul meu, căci eu nu-s “ moartă de foame” - a fost ironia subtilă făcută de impresară la adresa Corinei Caciuc.


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net