Război total! Anamaria Prodan, foc și pară pe Laurențiu Reghecampf: „De ani de zile trăiește doar din..”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf este liber de contract, după ce a fost dat afară de saudiții de la Al Tai. Fostul antrenor nu și-a achitat nici acum datoria pe care o are față de Universitatea Craiova și nu mai poate lucra până când nu-și va regla situația cu oltenii. Reacția fulgerătoare a Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, reacție fulgerătoare la adresa lui Reghe / Foto: arhivă
Anamaria Prodan, reacție fulgerătoare la adresa lui Reghe / Foto: arhivă

Anamaria Prodan: „Ne este rușine de rușinea lui”

Click! a stat de vorbă cu Anamaria Prodan, după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf are un dosar penal deschis în baza acestui subiect. Se pare că ar fi vorba despre un partaj judiciar, fiind executat silit de către Mihai Rotaru, pe partea acestuia de casă de la Snagov. Fosta soție a antrenorului a izbucnit după cele întâmplate și a făcut o serie de dezvăluiri despre tatăl copiilor ei.

„Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat .. așa om … așa tată … în ce situație a ajuns …. Ferească Dumnezeu. Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună opriri pe părțile tale din casa familiei pe care trebuia să o lași copiilor tăi este cumplit. Și mă uit cu stupoare cum presa îl ridică în slăvi pe acest om .. poate va înțelege toată România cu cine avem de a face. Nu a putut în viața lui sa și păstreze nici o familie pe care a avut-o.

Nu a avut demnitate și măreție decât când mă luptam eu cu toți pentru el. A trădat tot începând de la soții și copii… prieteni părinți .. tot ce se putea .. astăzi fără loc de muncă , în lumea fotbalului ras de toți, în fața copiilor zero barat în fața mea nulitate. Dar Dumnezeu ia de lângă noi tot ce este rău! Ne este rușine de rușinea lui. Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns în 3 ani nimeni pe drum,  dator la fiecare om pe care îl cunosc.

Dat în judecată de mai toată lumea pentru recuperarea datoriilor. Rușine mondială! A încercat să mintă prin podcasturi, a încercat să facă scenarii și să miorlăie și să mă defăimeze  peste tot și pe la toți,  asta arată clar caracterul mizerabil ,a găsit câțiva “aliați“ prin presă care se fac de râs alături de el .. acesta este adevărul despre un om care nu a știut să respecte familia, copiii și meseria! Un om care pentru plăcerile personale cumplite și-a batjocorit copiii, soția, familia! De fap,t și a bătut joc de el, de viața lui, de meseria lui”, a dezvăluit Anamaria Prodan, exclusiv pentru Click.

„Trăiește doar din rezilieri de contracte. O mare rușine de om”

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf ar fi ajuns la sapă de lemn și că de ceva timp ar trăi de pe o zi, pe alta. Vedeta a mărturisit că a primit opțiunea de a cumpăra partea acestuia de casă, pe care Mihai Rotaru și Universitatea Craiova au pus poprire și au scos-o la licitație, în contul datoriilor pe care le are antrenorul.

De asemenea, impresara a făcut și câteva remarci la adresa Corinei Caciuc, pe care fostul ei soț ar fi ridicat-o în slăvi, deși nu merita, datorită fostei sale poziții în societate. Anamaria a precizat, de asemenea, că Reghecampf nu ar fi ceea ce pare, că ar fi umplut presa de minciuni și că ar fi incapabil din punct de vedere financiar, să își mai achite datoriile.

„De ani de zile trăiește doar din rezilieri de contracte. Toată echipa pe care eu i-am construit-o să-i fie alături și să-l ajute, l-a părăsit! Praful și pulberea s-a ales și exact cum am spus: acesta este doar începutul dezastrului pentru el! Păcat ca își pune copiii în situațiile astea. Stă pe la mesele altora, pozează în omul bun, în acest bogat care nu poate să-și achite datoriile și să-și deblocheze dreptul de a antrena!

Se face de râs în podcasturi și povestește cum amanta era moartă de foame, iar el mare gentleman, fiind căsătorit mânca totul de pe masă fără să-i lase și ei să-și astâmpere foamea! Mizeriile vieții lui l-au adus în sapă de lemn! O mare rușine de om ! Am prima opțiune să cumpăr partea lui de casă, pe care Mihai Rotaru și Universitatea Craiova au pus poprire și au scos-o la licitație în contul datoriilor pe care le are!

Îmi este lehamite de un asemenea om, iar ce se asociază cu el și îi ridică ode sunt la fel de mici ca și el din toate punctele de vedere. Căci un om căsătorit a doua oară cu copii din fiecare căsătorie nu povestește mândru cum își lua amanta pe restaurant sau nu se pune în situații în care amanta îi dă mailuri de amenințare.

Nu vizualizează video-uri cumplite cu amanta prin presă apărute și nu își vede amanta în poze publice îmbrăcată în costumații de gentleman club prin barurile de noapte. Rușine mondială cum am zis. Lipsa de bărbăție, mândrie, demnitate, respect față de societate, față de familie și în primul rând față de el”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

„Am început procedurile de a-mi recupera numele mamei mele”

Fiind intrigată de cele întâmplate, sexy impresara nu s-a putut abține, așa că a vorbit și despre întreaga avere pe care fostul soț a obținut-o pe spatele ei. De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că tot ceea ce i se întâmplă acum lui Laurențiu Reghecampf, se numește karma, iar asta pentru că și-ar fi bătut joc exact de cei care nu meritau. Mai mult, vedeta susține că a demarat deja procedurile pentru a-și recupera numele de „Prodan”. 

„A dispărut, era PRODAN când respectul meu și al familiei mele se cobora și peste el! Astăzi declară mândru ca nu este supărat datorită trecutului amantei, că el nu cere buletinul fetelor când iese cu ele! Cred că replica băiatului nostru a fost cea mai bună, „măi domnule Reghe, poate era bine să ceri buletinul amantei și să asculți când toată lumea ți-a spus cine este amanta ca să nu ajungi de râsul tuturor .. ai avut ghinion ce să faci “.

Așa este. Când Dumnezeu îți dă totul când cineva te ia de la minus infinit și te ridică la ceva incredibil când trădezi și îți bați joc, Dumnezeu îți dă de mii de ori mai mult decât te gândești ca ai să primești ! Abia aștept să nu-mi mai asociați  numele meu și al copiilor mei cu al lui! Am început procedurile de a-mi recupera numele mamei mele, asta după ce am câștigat în instanță numele de Reghecampf pe care eu l-am ridicat, construit și slăvit!”, a adăugat impresara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net