Dan Alexa, adevărul despre pumnul încasat în plină figură de la Prodanca:„Trebuia să dai, trebuia s-o omori!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dan Alexa (44 de ani) și Anamaria Prodan (51 de ani) au fost protagoniștii unui scandal monstru în vara anului 2019, atunci când impresara i-a aplicat un pumn în plină figură antrenorului care activa la acel moment la echipa de fotbal Astra Giurgiu. După cinci ani de la incident, Alexa a lămurit atitudinea pe care a avut-o atunci față de impresară și s-a felicitat pentru felul în care a reacționat! 

Alexa, despre pumnul primit de la Anamaria Prodan: „Mă felicit că nu am ripostat”

În urmă cu 5 ani, Anamaria Prodan șoca întreg Internetul, impresara apărând într-o filmare la stadion când îi aplica un pumn în plină figură antrenorului Dan Alexa, care îi era prieten bun și colaborator la acea vreme.

Multă lume a speculat atunci că ar fi fost vorba despre o scenă de gelozie între Alexa și impresară, căci antrenorul celor de la Astra Giurgiu venise cu iubita de mână, la stadion. 

Ambii protagoniști au negat, însă, vehement, la vremea respectivă, acest lucru. În contextul divorțului, Laurențiu Reghecampf a acuzat și el același lucru, declarând că nu se aștepta ca soția sa să facă acest gest care l-a șocat chiar și pe el. 

Invitat în podcastul lui Viorel Grigoroiu, Dan Alexa a făcut noi declarații despre pumnul încasat de la impresară, pe care nu l-a uitat nici acum. 

„Eu cred că am făcut foarte bine ce am făcut! Sincer, am făcut bine că nu am ripostat! Și mă felicit pentru asta!

Impactul evenimentului a fost foarte mare. Au fost păreri și păreri, tâmpenii din alea: trebuia să dai și tu, trebuia s-o omori! 
Alții ziceau bine ai făcut! Foarte multe discuții, și normale după ceea ce s-a întâmplat!”, a spus Dan Alexa, în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu. 

Anamaria Prodan: „Dacă mai aud o dată amanta lui Alexa, nu mai iert!”

În timpul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ținut și ea să facă lumină în scandalul pumnului aplicat lui Alexa. 

Impresara a tunat și a fulgerat împotriva celor care au numit-o la acel moment „amantă" și a transmis, negru pe alb, că nu mai tolerează asemenea catalogări nefondate din partea presei.

„Luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți, până le luăm și sufletul din ei. 

Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, în spațiu public, jurnaliștii nu aveau ce să caute. La noi în țară totul e o presupunere, aici s-a ajuns datorită acestor știri, datorită acestor răutăți. Dacă mai aud de amanta, amantul, va fi rău.

Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și al bunului simț. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident, dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o.

Cei care au ieșit după acest incident și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net