Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf ar vrea să-l cheme pe Dan Alexa la proces ca martor: „Este o glumă aruncată! “

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce Corina Caciuc a fost chemată ca martor în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, antrenorul și avocatul său ar fi „plagiat” strategia avocatului impresarei Oleg Burlacu și intenționează să-l cheme pe antrenorul Dan Alexa în instanță, ca să depună mărturie în ce privește relația acestuia cu impresara!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se bat, mai nou, în martori chemați în instanță! La ultima înfățișare de la Judecătoria Buftea, instanța a admis ca să fie adusă ca martor la divorț chiar Corina Caciuc. Martorul lui Laurențiu Reghecampf a fost și el admis, însă acesta nu era nici pe departe Dan Alexa. 

În aceste zile, s-a vehiculat în presă că Laurențiu Reghecampf și avocații săi ar intenționa să aplice o strategie asemănătoare și să-l cheme pe Dan Alexa  ca martor, anunță sportpesurse.ro.

Ce spune avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, despre posibilitatea ca Alexa să fie chemat ca martor?

Contactat de Click!, avocatul Oleg Burlacu spune că informația ar fi doar o speculație și o încercare de a atrage atenția, un astfel de martor fiind de fapt inutil în procesul în care se urmărește, de fapt, dovedirea culpei exclusive a lui Laurențiu Reghecampf în destrămarea familiei.

„Martorii ce vin în instanță sunt, în prealabil, încuviințați de judecător! În procesul de divorț dintre soții Reghecampf, instanța deja s-a pronunțat cu privire la audierea a doi martori, câte unul pentru fiecare soț! Ori, domnul Dan Alexa nu este menționat. Așa că informația sau o eventuală dorință a domnului Reghecampf de a-l aduce martor pe domnul Alexa este imposibilă. 

Prin urmare, e doar o speculație ieftină posibilitatea de a ajunge domnul Dan Alexa martor în acest proces! Și nici nu ar avea utilitate un astfel de martor, întrucât în această fază a procesului se urmărește dovedirea culpei exclusive a domnului Reghecampf în destrămarea familiei Reghecampf - Prodan și nu fostele transferuri la echipele unde antrenorul a evoluat, FC Astra Giurgiu, Dunărea Călărași, Rapid sau peste tot unde antrena domnul Dan Alexa. Doar într-un asemenea proces ar fi util domnul Alexa ca martor!”, a declarat avocatul Oleg Burlacu, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan: „Nu ne coborâm să intrăm în această mocirlă”

Contactată de Click! pe aceeași temă, Anamaria Prodan s-a mărginit să ne declare. 

„Despre ce este vorba acum? De Reghiță? Nu ne interesează subiectul. Nu am auzit de el. Eu sunt Anamaria Prodan și nu pot da valoare chiar așa oricui! Am atâta treabă încât nu-mi văd capul!

Organizez alături de iubitul meu Ronald Gavril cea mai puternică gală de box din România, la Craiova pe 17 mai, la Sala Polivalentă. Iubitul meu luptă pentru centura mondială WBC Latino

Nu am timp să comentez prostiile astea, venite din partea cuiva care nu are credibilitate nici cât negru sub unghie. Sita cerne campionii de neghină. Avocatul meu vă poate declara orice doriți să aflați. Avocatul meu Oleg Burlacu vă stă la dispoziție cu problemele legate de aceste subiecte. 

Noi, familia, am externalizat aceste probleme. Eu mă ocup de fotbal, de box și de copiii mei, alături de Ronald. Iubitul meu este campion și tot mapamondul știe de el, vă dați seama că nu ne coborâm să intrăm din nou în această mocirlă din care abia am reușit să ieșim. 

Nu am timp decât să fac performanță și să fac alături de Ronald și de copiii mei istorie. Restul, cei care se agață disperați de mine să mai prindă un articol prin presă … Dumnezeu cu mila! Vă pup și vă invit la gala de box << Return of The Thrill Gavril “ pe 17 mai, la Craiova!”, a precizat Anamaria Prodan, pentru Click!

Bătaie Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Foto Captură Video

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal! I s-a deschis dosar de violență domestică 

Pus pe liber din lipsă de rezultate și comportament neadecvat, după despărțirea de ultima echipă Al Tai (Saudi Pro League) de pe 15 aprilie, Laurențiu Reghecampf a mai primit o lovitură dură, zilele trecute, când a aflat din presă că este urmărit penal pentru violență în familie, în urma scandalului din septembrie 2022, din fața vilei de la Snagov, cu Anamaria Prodan.

„Este foarte adevărat că, începând de azi (n.r. - joi, 25 aprilie 2024), împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie.

Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. 

Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și doi ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor (n.r.- din totalul pedepsei).

Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească.

Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a declarat avocatul Oleg Burlacu, la Prima Tv.

Surse din lumea fotbalului și din preajma fostului cuplu Reghecampf -Prodan au dezvăluit că mai sunt și alte probe grele în procesul de divorț, conform cărora antrenorul ar fi împrumutat și semnat cu martori sume enorme de bani de la Ionela Prodan, regretata mamă a impresarei. 

„Ionela Prodan i-a dat peste un milion și jumătate de euro împrumut, bani pe care săraca nu i-a mai văzut înapoi. Ana are tot dosarul de la mama ei, care i-a dat banii cu martori. 

E disperat că nu mai are bani. E blocat de Rotaru să mai antreneze pe plan mondial! Nu are bani să-i dea lui Rotaru și pe la toți pe unde e dator!

E împrumutat peste tot și se laudă ca deține zeci de apartamente și case prin străinătate. În realitate nu are absolut nimic. Până și mașinile le-a vândut și ceasurile!”, au precizat aceleași surse.

image

Reghecampf, la Rapid?! În 2013, antrenorul a fost stropit cu urină de fanii rapidişti

Liber de contract după despărțirea de Al-Thai, Laurențiu Reghecampf ar putea constitui o soluție pentru banca tehnică a celor de la Rapid, anunță DigiSport.

În ultimele trei etape, Bogdan Lobonț a fost antrenorul interimar al giuleștenilor, după ce Cristiano Bergodi (59 de ani) a fost demis. 

„Nu vreau să declar nimic despre subiectul Rapid, nici că m-au căutat, nici că nu m-au căutat. Probabil că toți antrenorii care suntem liberi prezentăm interes, în acest moment. Asta e tot ce pot spune”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit sportpesurse.ro.

În 2013 însă, pe când era antrenorul Stelei, Reghecampf a trăit un moment umilitor la un meci cu Rapidul. Tehnicianul se îndrepta spre banca de rezerve, la pauza meciului Rapid-Steaua, când un suporter i-a aruncat în cap o pungă cu un lichid suspect. Reghecampf a arătat spre galerie că Steaua va bate cu 3 -1.

Antrenorul Stelei a fost mai întâi scuipat de sus, de deasupra băncii, iar în momentul în care s-a întors şi a ţipat către fanii giuleşteni, asupra lui a fost aruncată o pungă cu un lichid care în niciun caz nu era apă. 

„Aia era murdărie. Au făcut ce au făcut în pungi şi apoi au aruncat-o în capul lui Reghe", a confirmat Gigi Becali varianta stropirii lui Reghecampf cu urină, conform adevarul.ro. 

Tehnicianul steliştilor a încercat să se răfuiască cu galeria Rapidului, dar a fost oprit de cei de pe banca tehnică a echipei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net