Laurențiu Reghecampf, probleme mari după bătaia cu Prodanca de la Snagov: „Poliția judiciară a stabilit că..”

#Exclusiv Click!

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) are probleme serioase, după altercația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan Reghecampf, în 23 septembrie 2022, în fața vilei de la Snagov. Antrenorului i s-a schimbat încadrarea în dosarul penal, aflat deja pe masa judecătorilor. 

Situația se complică pentru Laurențiu Reghecampf după scandalul monstru cu Anamaria Prodan, din septembrie 2022, din fața vilei de la Snagov. 

Altercația dintre cei doi s-a soldat cu acte de violență, îmbrânceli și s-a sfârșit cu impresara trântită pe ciment în fața vilei. În urma conflictului, atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au depus plângeri la Poliție. 

Toată scena bătăii a fost filmată de camerele video de pe stradă. 

Avocat Oleg Burlacu: „Reghecampf trebuie să fie urmărit penal pentru violență în familie”

„Lucrurile se complică pentru domnul Laurențiu Reghecampf în dosarul penal deschis în urma agresiunii fizice asupra încă actualei soții Anamaria Reghecampf! 

Astfel, poliția judiciară a stabilit că, în urma probelor administrate, domnul Laurențiu Reghecampf trebuie să fie urmărit penal pentru violență în familie, urmând ca în scurt timp să i se aducă la cunoștință calitatea de suspect și, totodată, organul de anchetă a înțeles să-i schimbe încadrarea juridică a faptelor, într-o formă mai gravă a infracțiunii de violență exercitată asupra Anamariei Reghecampf în seara zilei de 23 septembrie 2022”, a declarat avocat Oleg Burlacu, pentru Click!

Reghecampf a acuzat-o pe impresară că ar fi regizat bătaia

Laurențiu Reghecampf a fost invitat, în ultima vreme, în mai multe podcasturi, unde a acuzat-o pe impresară că ar fi regizat bătaia din fața vilei de la Snagov, punând pe cineva să filmeze momentul. 

„Anamaria a premeditat asta. Adică regret faptul că eu am ajuns în situația aia și nu pot să îmi închipui cum un om care a stat lângă mine atâția ani și căruia i-am făcut foarte mult bine... -știu ce am făcut, vorbesc de partea sufletească -, a putut să regizeze un asemenea lucru să îmi facă rău.

A doua zi era botezul lui Liam. Să îl aduci pe unul să îl pui în mașină să filmeze, și vezi că întreabă dacă a filmat”, a spus Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Adrian Cristea, zis Bursucu. 

 Altercația a avut loc chiar în fața vilei impresarei de la Snagov, iar Laurențiu Reghecampf junior a asistat la ea, rămânând șocat în privința comportamentului tatălui lui.

„Din acel moment Laurențiu Reghecampf nu și-a mai vizitat copiii lui niciodată! Nu ne-a sunat vreodată, nu mai știe nimic de noi de 3 ani”, a spus Bebeto, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net