Sarah Prodan, apropieri suspecte cu French Montana, la „Beach, Please!” Ce legatură există între cei doi? Prodanca: „Copiii mei nu știu ce-s drogurile”

#Exclusiv Click!

Sarah Dumitrescu Prodan (24 de ani), fiica uluitor de sexy a impresarei Anamaria Prodan, a făcut furori la „Beach,Please!”. Sarah s-a „lipit” de nimeni altul decât rapperul american French Montana. Lumea de la festival și-a dat coate! Click! a aflat ce relație există între cei doi! 

Sarah Prodan și French Montana, noul cuplu de la „Beach, Please!? „Toată lumea a zis că sunt împreună”

Sarah Dumitrescu Prodan s-a aflat în primele rânduri, din zona VIP, duminică seara, la festivalul „Beach, Please!”, de la Costinești. 

Sexy baschetbalista a venit la festival însoțită de fratele său, Laurențiu Reghecampf junior, dar și de alți câțiva prieteni, ca să se distreze și să-și revadă idolii. 

Toată lumea, însă, a observat apropierea suspectă a fiicei impresarei de nimeni altul decât rapperul american French Montana.  
Sarah a stat non-stop lângă rapper, fiind singura fană lăsată să se apropie de artist, în zona VIP. Cei doi s-au pozat împreună, și-au zâmbit non-stop, de parcă se cunoșteau de o viață. 

Sarah Dumitrescu Prodan a jucat baschet în America Foto: Click!
Sarah Dumitrescu Prodan a jucat baschet în America Foto: Click!

 „Nu e genul de tipă care să apară în fundul gol”

Publicul a început să-și dea coate și mulți tineri țipau prin preajmă că baschetbalista ar forma un cuplu cu French Montana! 

Click! a aflat, însă, că adevărul este cu totul altul în ceea ce-i privește pe cei doi. Sarah, fiica impresarei, a stat mult timp în America, unde a jucat baschet de performanță și se cunoaște încă de pe atunci cu celebrul artist american. 

„Se știu din America. Toată lumea a crezut că sunt împreună, dar Sarah nu e impresionată de nimic. Nu e genul de tipă care să apară în fundul gol ca să atragă bărbații. Sarah este aparte. 

Toți o apreciază pentru ce are în cap și pentru performanță, nu pentru fustele scurte, chiar dacă arată de vis“,  au declarat prietenii baschetbalistei, pentru Click!

De ce și-a lăsat Anamaria Prodan copiii la festivalul lui Shelly? „Am copii cuminți, nu merg pentru droguri sau prostituție”

Festivalul „Beach, Please!” a fost marcat, anul acesta, de numeroase scandaluri și controverse. Wiz Khalifa a fost săltat de Poliție după ce a tras un joint cu canabis pe scenă. Rapper-ul este acum urmărit penal pentru deținere de droguri de risc. 

Anamaria Prodan (51 de ani) spune, însă, că ei nu-i este teamă deloc să-și lase copiii la un astfel de festival. 

„Dacă ai copii buni, cuminți, care nu merg pentru droguri sau prostituție … copiii mei sunt aparte. Nu știu ce-s drogurile. Nu-s interesați de așa ceva!

Nu îmi e teamă de nimic pentru că eu știu ce copiii am!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

French Montana l-a invitat pe Andrew Tate pe scenă 

În ultima seară de festival, publicul a avut parte de o altă surpriză. Andrew Tate, în prezent judecat pentru trafic de persoane și viol, a fost invitat pe scenă de artistul French Montana. 

Controversatul milionar și-a făcut apariția pe scenă pe una dintre celebrele melodii ale lui Florin Salam, fiind primit cu ovații de publicul care era în delir când s-a auzit muzica lui Salam.

„Faceți zgomot pentru fratele meu, Andrew Tate. (...) România te iubește, frate”, a strigat rapperul French Montana.

Florin Salam a fost a reacționat imediat când a văzut momentul de la Beach, Please!

„V-am promis că o să fiu prezent! Vă mulțumesc celor care faceți posibil în România așa frumusețe de festival. Trăiască frații Tate!”, a fost mesajul transmis de Florin Salam, pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Linda Purl și Patrick Duffy jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
Banner Iasmina Hill
monica tatoiu
Retreat Vama Veche   Laura Cosoi (8) jpg
actorii din imagien jpg
daniel pavel ana maria pop colaj instagram jpg
codin maticiuc varsta jpeg
banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net