Sarah, fiica Anamariei Prodan, pentru prima dată manechin! Uite cum s-a descurcat!

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan (50 de ani) are cu ce se mândri! Fiica sa, Sarah (22 de ani) a fost pentru prima dată weekend-ul acesta manechin în cadrul Festivalului “Festina Fashion Show Spring 2023” unde s-a descurcat de minune! Contactată de Click!, Sonia Trifan (47 de ani) ne-a mărturisit că a fost onorată și fericită, în același timp, să lucreze cu Sarah și să îi fie piesa de rezistă pentru colecția sa.

Sarah Dumitrescu (23 de ani), fiica pe care o are Anamaria Prodan din prima căsnicie, este un munte de ambiție! Tânăra baschetbalistă a atras toate privirile celor din jurul ei, la o prezentare de modă, weekend-ul acesta, în cadrul Festivalului de modă Festina, manifestare ce a fost dedicată tinerilor designeri români și unde Sonia Trifan și-a prezentat colecția de rochii de mireasă. Astfel, că mireasa colecției a fost nimeni alta decât fiica sexy impresarei fotbaliștilor, Sarah care a sclipit ca un star internațional pe podium.

Blondina a purtat o rochie de mireasă ce o avantaja extrem de mult! Mai exact, o rochie de mireasă lungă, decoltată, fără umeri, dar și cu anumite broderii pe ținută ce îi confereau o eleganță aparte. De asemenea, ținuta era accesorizată cu o coroniță de prințesă care i se potrivea de minune și care au determinat-o pe Sonia Trifan să aibă numai cuvinte de laudă la adresa sa în urma prestației ei de pe scenă.

„Sarah a defilat pentru prima dată, în calitate de model, dar și într-o rochie de mireasă deosebită făcută special pentru ea, având în vedere că a fost și imaginea colecției mele. Sarah s-a descurcat extraordinar pe scenă. Înainte de prezentarea de modă, de a intra pe scenă, am făcut câteva repetiții generale și a fost la fel de bună că modelele profesioniste lângă care a defilat.

Sarah a fost extrem de receptivă, serioasă în calitatea de model. Pentru mine ca și designer, Sarah este idealul meu de frumusețe, modestie și profesionalism pur și simplu o ador pentru ceea ce este. Pot spune că ea mi-a dat liniște și mi-a calmat emoțiile înainte de a intra pe podium. De data aceasta, Ana nu a putut fi alături de noi, fiindcă era plecata din tară, dar de fiecare dată când avem un eveniment sau o filmare, Ana este cu sufletul alături de noi două. Ana este o persoană și o mamă minunată!”, a declarat Sonia Trifan pentru Click!

Click! spune

Sarah Dumitrescu este baschetbalistă în Statele Unite ale Americii, legitimată la echipa California Polytechnic State University, în Big West Conference. Din păcate, Sarah se confruntă cu probleme de sănătate la un genunchi. Mai exact, tânăra a fost operată, la genunchi, de trei ori, în ultima perioadă, după o accidentare gravă la genunchi, iar acum se recuperează pentru a reveni din nou în echipă.

„Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte, foarte bine. Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”, a spus Sarah Dumitrescu, potrivit kanald.ro la finalul anului trecut.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net