Andrei Tinu, în mare formă după divorț! Tocmai și-a botezat al treilea copil, cu noua iubită!

Andrei Tinu, fiul celebrului ziarist Dumitru Tinu, și-a revenit total după divorțul cu scandal de fosta soție, Alberta Simona. Politicianul este într-o formă de zile mari și este mai mereu cu zâmbetul pe buze, după ce și-a refăcut viața alături de Roxana, femeia care i-a dăruit al treilea copil, o fetiță. 

cub andrei tinu png

Andrei Tinu (36 de ani) a luat viața de la capăt după divorțul de Alberta Simona, fosta soție de care s-a despărțit cu mare scandal, în 2019. Acum este fericit alături de noua parteneră, Roxana, care anul trecut i-a dăruit o fetiță. 

Politicianul, fost secretar de stat în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie, a fost surprins, recent, de paparazzii Click!, la cumpărături în piața Băneasa, într-o formă de zile mari. 
După ce și-a umplut sacoșele, înainte de a se îndrepta către casă, politicianul s-a oprit la o cafenea din zonă, unde a bifat o întâlnire de aproximativ oră cu un amic. 

De remarcat e că Andrei Tinu nu a putut lăsa telefonul deoparte nici măcar pe stradă, acesta conversându-se non-stop cu o persoană care i-a smuls mai multe zâmbete. Cel mai probabil, era vorba actuala parteneră de viață, Roxana.

A divorțat cu scandal!

După divorțul de fosta soție, Alberta Simona, Andrei Tinu și-a găsit liniștea în brațele noii sale iubite, Roxana. 

Noua lui iubită, Roxana, l-a făcut tătic pentru a treia oară în luna septembrie, anul trecut. După ce, în urmă cu două luni, cei doi și-au botezat fetița, Andrei Tinu și iubita i-au făcut și o petrecere de vis micuței Sina la finalul lunii iunie. 

Andrei Tinu mai are doi copii, Eva și Matei, din căsnicia cu medicul stomatolog Alberta Simona, de care a decis să divorțeze în 2019. Timp doi ani aceștia au purtat un război aprig în instanță pentru custodia minorilor.

andrei tinu fosta sotie alberta jpeg

Andrei Tinu și Alberta Tinu s-au căsătorit în urmă cu 8 ani și au împreună doi copii. În 2019, cei doi au anunțau divorțul. De atunci, lucrurile au degenerat într-un scandal public de proporții.

Am avut 50 de procese în instanță, nenumărate plângeri penale, toate legate de copii. Momentan, nu mai avem așa multe. Tot m-a acuzat că i-am răpit pe copii, că-i sechestrez. În afară de cei doi copii, nu avem nimic de împărțit. Ea își dorește să ia copiii în Franța“, declara, la acel moment, Andrei Tinu.

Andrei Tinu este fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, mort într-un accident misterios în anul 2003, și al Emiliei Iucinu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
2 3 front nastase POZA scaun jpeg
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan jpg
cub andreea esca png
cub paul ciuci png
crina abrudan mamaia blitz (2) png