Bodo nu mai ține cont de kilograme! Artistul și familia lui au dat iama la fast-food

#Exclusiv Click!

La 54 de ani și cu doi copii acasă, Bodo, solistul de la trupa Proconsul, nu prea mai ține deloc la siluetă! Cântărețul a fost surprins, zilele trecute, de paparazzii Click!, împreună cu cei doi fii ai săi și soția, Loredana, la un fast-food din zona Băneasa! Au dat iama, cu mic cu mare, în meniuri și au înfulecat cu toții pe rupte!

cub Bodo Bogdan Marin png

Bodo nu mai ține cont de siluetă!

Când ai doi copii acasă, curele de slăbire sunt o amintire! Este și cazul lui Bodo, solistul trupei Proconsul! S-au dus vremurile când acesta se chinuia cu diete, ca să mai dea jos câte un kilogram, două. Acum, Bodo a luat proporții, de când mai scapă, împreună cu familia, pe la fast-food, mai ales în weekend-uri.

Citește și: S-au lăsat de fumat după ce au scăpat din ghearele morții. Lecții de viață cu Bodo, Florin Busuioc și Florin Zamfirescu

Așa se face că, zilele trecute, paparazzii Click!, au surprins imagini rare cu cei patru membri ai familiei Marin, toți delectându-se la un fast-food celebru din zona de Nord a Capitalei! Ce să zicem, imaginile ne-au făcut până și pe noi să poftim!

Bodo, Loredana și cei doi fii ai lor au dat iama în meniuri, de zici că se băteau turcii la gura lor, semn că familia calcă mai rar pe la fast-food, dar și când o face nu se încurcă cu câte un sandvici, două!

Mai vezi și: Bodo, soția și copiii, decizie radicală după infarct: "Începând de azi, mergem pe un drum nou. Suntem liniștiți"

Bodo a luat vizibil în greutate!

Bogdan Mihai Marin, alias Bodo, a avut de când se știe probleme cu kilogramele. A fost, însă, o perioadă, prin 2012, când artistul slăbise spectaculos, vreo 30 de kilograme. Ținuse o dietă drastică, celebrul regim Dukan, și ajunsese să cântărească 95 de kilograme, de la 125 de kilograme, cât avusese iniţial. Vremurile acelea au apus, însă, căci solistul trupei Proconsul s-a „rotunjit” repede la loc.

S-a mutat la țară cu familia!

Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la trupa Proconsul, este căsătorit de 10 ani de zile cu Loredana. Aceștia au o familie cât se poate de fericită, după ce au adoptat doi băieți, pe Daniel şi pe Filip, pe care i-au găsit într-un centru de plasament.

Cei doi sunt fraţi şi au fost adoptaţi când unul avea nouă luni, iar celălalt un an şi zece luni. Acum, flăcăii au crescut și duc o viață de poveste, căci soţii Marin au decis să se mute din Bucureşti, în martie 2020. Mai precis, în perioada pandemiei, Bodo și-a luat familia și s-au mutat cu toții la țară, într-o căsuță de vis în Argeș, în localitatea Dobrești, situată la 40 kilometri de Piteşti.

M-am mutat la țară, în Argeș, în Dobrești. Acolo locuiesc și nu mă gândesc să mă reîntorc în București. Stau relativ bine. Fac o oră și jumătate până acasă. Este extraordinar de bine. M-am dezobișnuit de București.

Abia aștept să ies. Cam de două ori pe săptămână vin în București, dar abia aștept să revin în zona mea, unde totul e verde, nu e trafic. Viața are altă conotație”, declara Bodo, pentru Click!

Copiii lui Bodo, Dani și Filip, sunt pasionați de fotbal și activează la echipa „Young Boys”, din Topoloveni. Bodo mai are şi un fiu natural, din prima lui căsnicie. Este vorba despre Alexandru, care acum are 32 de ani, însă care locuiește împreună cu mama lui, în America.

Bogdan Marin s-a căsătorit prima dată pe când avea doar 19 ani. Mariajul cu prima soție, care i l-a dăruit pe Alexandru, a durat doar trei ani. A doua oară, Bodo s-a căsătorit la vârsta de 25 de ani, dar s-a despărțit tot după trei ani.

Cel de-al treilea mariaj al solistului a fost unul de notorietate, cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu. Ca un făcut, și această căsnicie a durat tot trei ani! Din 2009 însă, Bodo este căsătorit cu Loredana, alături de care a înfiat doi copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez