Bourceanu, „în spume” la terasă! Cine o fi de vină, afacerile sau FCSB-ul?!

Alexandru Bourceanu e nervos tare după ce FCSB-ul lui Gigi Becali a pierdut titlul de campioană, pentru șaptea oară! Fostul mijlocaș stelist a dezbătut furibund la terasă, cu prietenii, contra-performanța fostei sale echipe! Nici afacerile nu-i merg prea bine fotbalistului, retras din activitate de peste doi ani.

Alexandru Bourceanu și-a deschis restaurant, în prezența nașei, Anamaria Prodan Sursa: Click!
Alexandru Bourceanu și-a deschis restaurant, în prezența nașei, Anamaria Prodan Sursa: Click!

Fanii FCSB sunt supăraţi! Echipa lui Gigi Becali a ratat, din nou, titlul în Liga 1 și a ajuns la șapte sezoane consecutive fără titlu. Asta în timp ce CFR Cluj a câștigat pentru a cincea oară campionatul.

Alexandru Bourceanu, campion trei ani la rând, consecutiv, cu Steaua, suferă și el pentru fosta lui echipă, care nu-și găsește deloc ritmul de odinioară, când defila triumfătoare fără probleme prin Liga 1.

Fostul mijlocaș al FCSB-ului a fost surprins la terasă, de către paparazzii Click!, dezbătând aprins subiectul dureros alături de doi prieteni și de soția lui, Adina. Fostul fotbalist era vizibil nervos și discuta pe un ton aprins, gesticulând de mama focului în fața prietenilor si a soției, care-i ascultau tirada fără să crâncească.

A pierdut 300 000 de euro pe pandemie!

Alexandru Bourceanu s-a retras din cariera de fotbalist, în decembrie 2019, de la echipa Gloria Buzău. Fostul fotbalist, care a cunoscut gloria la Steaua lui Gigi Becali, a devenit acum om de afaceri.

Bourceanu și-a deschis un restaurant pentru iubitorii de sport în zona Floreasca, la fițe, chiar în plină pandemie. Naşa Anamaria Prodan a fost alături de Bourceanu si de soția lui, Adina, la deschiderea localului.

Dacă restaurantul s-a menținut, cât de cât, pe linia de plutire în pandemie, cu clinica de înfrumusețare pe care i-a deschis-o soției sale, Adina, Bourceanu a avut mai mult de suferit. Mijlocașul a fost pus la grea încercare în timpul pandemiei de Covid-19, când a pierdut sume uriașe de bani.

Am pierdut bani (n.r. cu clinica). Dar banii vin, se duc… Nu sunt foarte importanți. Unii oameni își pierd mâinile, vederea, copiii, părinții. A mers o perioadă bună nu la un nivel la care să fi fost foarte mulțumit.

A mers până a început pandemia, apoi am decis să o vând. Am recuperat o parte mică din ea. Per total, am pierdut 300.000 de euro! Abilitățile mele sunt limitate în acest domeniu”, a declarat Bourceanu, pentru Gazeta Sporturilor.

Alexandru Bourceanu a cucerit nu mai puțin de trei titluri de campion cu FCSB, în 2013, 2014 și, respectiv, 2015. Fotbalistul s-a căsătorit în 2016, după 13 ani de relaţie cu Adina, dragostea lui de când avea 17 ani. Aceștia au împreună doi copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!