Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilie Năstase s-a sărbătorit în familie de ziua lui, pe 19 iulie. Fostul mare tenisman a împlinit 78 de ani și a petrecut la mare împreună cu soția, Ioana, și unii dintre copiii lui, dar și cu fiul actualei soții. Charlotte Năstase, fiica adoptivă, a vrut să-și sune și ea tatăl să-i zică „La mulți ani!”, dar s-a trezit blocată în telefon. Charlotte îi aduce noi acuzații Ioanei Năstase, prin intermediul Click!

Vineri 19 iulie, fostul mare tenisman Ilie Năstase a împlinit 78 de ani! Ilie s-a serbat la malul mării și a fost nedezlipit de soția sa, Ioana, infirmând astfel zvonurile privind divorțul, care au apărut în ultima vreme în presă. 

Ilie s-a sărbătorit la mare cu Ioana, băiatul acesteia și cu una dintre fiicele pe care le are cu Amalia 

Ilie pare, însă, a fi fericit alături de Ioana Năstase, iar mariajul lor nu dă semne de destrămare. Cei doi porumbei au fost surprinși împreună, de fotoreporterii Click!, chiar de ziua lui Ilie. Îmbrăcați amândoi în alb, Ioana și Ilie și-au petrecut prima parte a zilei împreună, în apartamentul din Mamaia. 

Seara, fostul tenisman și soția lui au ieșit la masă împreună cu Alessia, fiica lui Ilie din căsătoria cu Amalia, și un prieten al acesteia. Ilie a fost foarte fericit să se afle în compania copiilor, de ziua lui, și a primit și un tort cadou. 

 „Am petrecut cu copiii, cu Alessia la început. Apoi, a venit și fiul meu cu soția, de care Ilie este foarte apropiat”, a spus Ioana Năstase, pentru Click!

Charlotte Năstase:  „Ioana m-a blocat în telefonul lui tata! Nici <<La mulți ani!>> nu am putut să-i zic, de ziua lui” 

Charlotte Năstase (35 de ani), fiica adoptivă a lui Ilie, din mariajul tenismanului cu Alexandra King, a vrut și ea să-și sune tatăl de ziua lui ca să-i ureze „La mulți ani!”. 

Spre surprinderea ei, s-a trezit că a fost blocată în telefonul lui Ilie.

 „Nu pot să dau de tatăl meu, pentru că actuala lui soție mi-a blocat numărul în telefonul lui!

Am vrut să-l sun să-i spun <<La mulți ani!>>, dar nu am putut să dau de el”, a declarat Charlotte, în exclusivitate pentru Click!

Charlotte: „Fratele meu, Nick, a dispărut de 5 luni”

Charlotte e disperată că nu poate legătura cu tatăl său, pe care vroia să-l anunțe că nu poate da nici de fratele său, Nicholas, de 5 luni.

 „Sunt foarte supărată. Nu pot să dau nici de fratele meu, Nick! De cinci luni, nimeni nu mai dă de el, nu știu ce se întâmplă cu el. A dispărut!

De asta vroiam să vorbesc cu tatăl meu, poate reușește să dea de el”, a mai spus Charlotte alarmată, pentru Click!

Ioana Năstase: „Nu am blocat pe nimeni! Eu nu umblu în telefonul lui Ilie!”

Contactată de Click!, Ioana Năstase a infirmat acuzațiile fiicei adoptive a lui Ilie Năstase. 

 „Eu nu am blocat-o, Doamne ferește! Eu iubesc toți copiii lui Ilie, dovada că am luat masa cu Alessia. Eu i-am acceptat lui Charlotte și cererea de prietenie pe Facebook, ne-a dat like la poza postată de ziua lui Ilie.

Eu nu umblu niciodată în telefonul lui Ilie. Acum, nu pot să știu dacă nu a blocat-o chiar el… Dar, putea să mă contacteze pe mine că-i spuneam s-o deblocheze.

Eu iubesc copiii, cum aș putea să nu mă înțeleg cu copiii lui Ilie?! Ea este supărată pe mine probabil că am luat poziție la ultima ei altercație cu Ilie, când am spus că Ilie își susține toți copiii financiar! Și eu știu că așa face! Are grijă de toți copiii lui”, a spus Ioana Năstase, pentru Click!

De la ce a pornit scandalul între Ioana Năstase și Charlotte? „Are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei!”

Scandalul dintre Ilie Năstase și fiica lui adoptivă, Charlotte, a izbucnit acum trei ani atunci când tânăra și-a făcut cont pe OnlyFans și și-a acuzat tatăl că nu a ajutat-o cu bani de chirie pe pandemie. 

Ioana Năstase a dezvăluit atunci că fostul lider ATP a achitat 400.000 de euro pentru a o ţine la şcoală pe Charlotte. 

Tânara i-ar fi cerut o mașină de fițe lui Ilie, cu prilejul ultimei lor conversații, însă Ilie a trimis-o la muncă. 

 „Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. 

Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea”, a spus Ioana, pentru click.ro.

Ilie Năstase, despre Charlotte: „Minte clonț!”

Ilie Năstase a confirmat că a făcut eforturi financiare importante pentru Charlotte. 

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce?! A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult?!

Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! 

Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!”, a declarat Ilie Năstase, pentru antenastars.ro.

Charlotte și-a contrazis, însă, tatăl. 

 „Nu mi-a mai răspuns la telefon după ce i-am zis de Onlyfans, dar a fost inițial ideea lui. 

E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiica de izbeliște! Dar, am supraviețuit “, spunea Charlotte, la acel moment, într-un interviu pentru Click!

Cine e Charlotte Năstase?

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981). Împreună cu Alexandra, fostul numărul 1 mondial în tenis a adoptat, în timpul mariajului, doi copii.

Primul copil, pe nume Nicholas, a fost adoptat de cei doi în 1987. Trei ani mai târziu, cuplul adopta și o fetiță, pe Charlotte, care are în momentul de față 35 de ani.

Pentru a se abona la contul de OnlyFans al lui Charlotte Năstase, internauții trebuie să scoată din buzunare 17 dolari. 

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. 

Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma. Cu cea de-a cincea soţie, Ioana Năstase, nu are niciun copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
colaj jpg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net