Cristina Rus, aere de prințesă! E Lady D de România: are o geantă identică cu cea purtată de regretata prințesă a inimilor!

Ultima actualizare:

Ieșită de mult din show-biz, Cristina Rus mai face senzație acum doar pe stradă. Soție de milionar, Cristina strălucește mai ceva ca o prințesă până și la o ieșire banală la mall.

Cristina Rus, forme incendiare, la 41 de ani Sursa: Facebook
Cristina Rus, forme incendiare, la 41 de ani Sursa: Facebook

Cristina Rus, lady Di de România!

De când este măritată cu omul de afaceri Dragoș Bîlteanu, Cristina Rus s--a schimbat total. Blonda etalează ținute numai de la casele de modă din afară, iar ultima geantă pe care a afișat-o este un model identic cu cel purtat de regretata prințesă a inimilor, Lady D!

Cristina Rus a tras lozul cel mare atunci când s-a măritat cu omul de afaceri Dragoș Bîlteanu! De atunci, ex-solista de la trupa Blondy a renunțat la viața de scenă și s-a consacrat familiei.

O duce ca-n sânul lui Avram și a devenit o lady în adevăratul sens al cuvântului. Așa că nu ne mai miră când ne întâlnim cu ea pe stradă! Cristina arată din cu totul alt film, iar fustițele scurte și hainele care țipau pe ea au devenit o amintirea dintr-o altă viață.

Acum, Cristina Rus se îmbracă numai de la casele de modă din afară din cap până în picioare. Accesoriile și, mai ales, gențile sunt și ele achiziționate de casele mari de modă. Ultima apariție a Cristinei a fost senzație!

Cristina Rus a fost surprinsă, de paparazzi Click!, mergând la o sesiune de cumpărături într-un mall situat în Nordul Bucureștiului. Fosta solistă de la Blondy purta, elegant, pe braț o geantă de la celebra casă Dior, în valoare de nu mai puțin de 6000 de euro.

Geanta a fost concepută de celebra casă de modă pariziană ca tribut în cinstea regretatei prințese Diana, care a și purtat-o cu drag ani de-a rândul.

Lady Dior Bag a fost scoasă pe piață în anul 1994. Geanta a devenit celebră imediat dupa ce prințesa Diana a etalat-o cu mândrie în ținutele sale de la Casa Regală.

Cristina e măritată cu Dragoș Bîlteanu din 2009 Sursa: Click
Cristina e măritată cu Dragoș Bîlteanu din 2009 Sursa: Click

Are trei copii cu milionarul Dragoș Bîlteanu!

Cristina Rus (41 de ani) a făcut parte din trupa Blondy, alături de colegele sale Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. După destrămarea proiectului muzical, vedeta s-a orientat către o viață de familie liniștită și îndestulată. S-a căsătorit în 2009 cu afaceristul Dragoș Bîlteanu și au împreună trei copii.

Soțul Cristinei Rus a avut, însă, ceva probleme cu legea, fiind acuzat de fraudă economică, în anul 2014. Milionarul a fost atunci reținut de polițiști, într-un dosar ce viza un prejudiciu de 13 milioane de euro.

Afaceristul a fost condamnat, la finalul anului 2019, la trei ani cu suspendare sub supraveghere pe termen de încercare de cinci ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!