Cristina Rus, aere de prin╚Ťes─â! E Lady D de Rom├ónia: are o geant─â identic─â cu cea purtat─â de regretata prin╚Ťes─â a inimilor!

Ie╚Öit─â de mult din show-biz, Cristina Rus mai face senza╚Ťie acum doar pe strad─â. So╚Ťie de milionar, Cristina str─âluce╚Öte mai ceva ca o prin╚Ťes─â p├ón─â ╚Öi la o ie╚Öire banal─â la mall.

image
Cristina Rus, forme incendiare, la 41 de ani Sursa: Facebook

Cristina Rus, lady Di de România!

De c├ónd este m─âritat─â cu omul de afaceri Drago╚Ö B├«lteanu, Cristina Rus s--a schimbat total. Blonda etaleaz─â ╚Ťinute numai de la casele de mod─â din afar─â, iar ultima geant─â pe care a afi╚Öat-o este un model identic cu cel purtat de regretata prin╚Ťes─â a inimilor, Lady D!

Cristina Rus a tras lozul cel mare atunci c├ónd s-a m─âritat cu omul de afaceri Drago╚Ö B├«lteanu! De atunci, ex-solista de la trupa Blondy a renun╚Ťat la via╚Ťa de scen─â ╚Öi s-a consacrat familiei.

O duce ca-n s├ónul lui Avram ╚Öi a devenit o lady ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului. A╚Öa c─â nu ne mai mir─â c├ónd ne ├«nt├ólnim cu ea pe strad─â! Cristina arat─â din cu totul alt film, iar fusti╚Ťele scurte ╚Öi hainele care ╚Ťipau pe ea au devenit o amintirea dintr-o alt─â via╚Ť─â.

Acum, Cristina Rus se ├«mbrac─â numai de la casele de mod─â din afar─â din cap p├ón─â ├«n picioare. Accesoriile ╚Öi, mai ales, gen╚Ťile sunt ╚Öi ele achizi╚Ťionate de casele mari de mod─â. Ultima apari╚Ťie a Cristinei a fost senza╚Ťie!

Cristina Rus a fost surprins─â, de paparazzi Click!, merg├ónd la o sesiune de cump─âr─âturi ├«ntr-un mall situat ├«n Nordul Bucure╚Ötiului. Fosta solist─â de la Blondy purta, elegant, pe bra╚Ť o geant─â de la celebra cas─â Dior, ├«n valoare de nu mai pu╚Ťin de 6000 de euro.

Geanta a fost conceput─â de celebra cas─â de mod─â parizian─â ca tribut ├«n cinstea regretatei prin╚Ťese Diana, care a ╚Öi purtat-o cu drag ani de-a r├óndul.

Lady Dior Bag a fost scoas─â pe pia╚Ť─â ├«n anul 1994. Geanta a devenit celebr─â imediat dupa ce prin╚Ťesa Diana a etalat-o cu m├óndrie ├«n ╚Ťinutele sale de la Casa Regal─â.

Cristina Rus și  Dragoș Bîlteanu jpeg
Cristina e măritată cu Dragoș Bîlteanu din 2009 Sursa: Click

Are trei copii cu milionarul Dragoș Bîlteanu!

Cristina Rus (41 de ani) a f─âcut parte din trupa Blondy, al─âturi de colegele sale Andreea B─ânic─â ╚Öi Claudia P─âtr─â╚Öcanu. Dup─â destr─âmarea proiectului muzical, vedeta s-a orientat c─âtre o via╚Ť─â de familie lini╚Ötit─â ╚Öi ├«ndestulat─â. S-a c─âs─âtorit ├«n 2009 cu afaceristul Drago╚Ö B├«lteanu ╚Öi au ├«mpreun─â trei copii.

So╚Ťul Cristinei Rus a avut, ├«ns─â, ceva probleme cu legea, fiind acuzat de fraud─â economic─â, ├«n anul 2014. Milionarul a fost atunci re╚Ťinut de poli╚Ťi╚Öti, ├«ntr-un dosar ce viza un prejudiciu de 13 milioane de euro.

Afaceristul a fost condamnat, la finalul anului 2019, la trei ani cu suspendare sub supraveghere pe termen de încercare de cinci ani.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 3 front nastase POZA scaun jpeg
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan jpg
cub andreea esca png
cub paul ciuci png
crina abrudan mamaia blitz (2) png