Cristina Rus a făcut ravagii prin oraș! Cât de bine arată la 41 de ani

Ultima actualizare:

Cristina Rus întoarce privirile bărbaților si la cei 41 de ani pe care-i are. Este de înțeles de ce arată atât de bine din moment ce își petrece ore bune din viață în saloanele de înfrumusețare.

Fosta componentă a trupei Blondy a fost surprinsă în timp ce se îndrepta către un salon de fițe de pe din zona de Nordului la bordul unei mașini decapotabile Mercedes, în valoare de 150.000 de euro. După ce a parcat pe o trecere de pietoni , Cristina și-a dat seama că nu este în regulă unde a parcat, din cauza privirilor certărețe ale pietonilor aflați în zonă. După ce a mutat mașina, Cristina a intrat în salon privită îndelungat de către un paznic căruia cântăreața i-a făcut cu siguranță ziua mai bună.

Citește și: EXCLUSIV Asta înseamnă să fii soție de milionar! Ce gest a făcut Cristina Rus pentru o femeie sărmană cu un bebeluș

Cristina Rus, sesiune de shopping la un magazin de lux

Cristinei Rus îi place cu siguranță să se trateze ca o divă, mai ales când vine vorba de întreținerea imaginii, iar acest aspect se vede din plin.

Vedeta este un client GOLD pentru orice magazin. Aceasta a fost surprinsă la cumpărături într-un shop de mega branduri, din zona Guvernului României. Cristina a fost așteptată la mașină de către proprietarii magazinului respectiv, care au condus-o pe aceasta înăuntru. Cristina s-a răcorit cu o apă plată după care s-a urcat în mașină și a plecat către casă.

La vârsta de 41 de ani, după ce trei nașteri, Cristina Rus arată senzațional, cu o siluetă de model, așa cum avea și la 20 de ani, când făcea furori în trupa Blondy și cu un ten fin, aproape lipsit de urmele trecerii timpului. 

Citește și: EXCLUSIV Cum arată Cristina Rus la 5 luni după ce a născut al treilea copil. Și-a etalat "luxul" la un prânz cu un milionar

Cristina Rus s-a orientat către viața de familie

Blondina are fără îndoială o carismă unică și este lesne de înțeles de ce are atâția fani pe rețelele de socializare. Cristina Rus pare că traversează o perioadă extrem de prielnică și radiază de energie, la fiecare apariție. 

Cristina Rus a făcut parte din trupa Blondy, alături de colegele Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. După destrămarea proiectului muzical, vedeta s-a orientat către viața de familie și s-a căsătorit în 2009 cu afaceristul Dragoș Bîlteanu. Blondina și soțul ei formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar din povestea lor de dragoste au rezultat trei copii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net