EXCLUSIV Cum arată Cristina Rus la 5 luni după ce a născut al treilea copil. Și-a etalat "luxul" la un prânz cu un milionar

Ultima actualizare:

    Cristina Rus are 38 de ani și 3 copiiFoto: BLITZ
Cristina Rus are 38 de ani și 3 copiiFoto: BLITZ

Anul 2020 a început bine pentru Cristina Rus, care a născut o fetiță pe data de 19 ianuarie, fiind cel de-al treilea copil al ei și al milionarului Dragoș Bîlteanu, cu care s-a măritat în anul 2009. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe fosta solistă, probabil în cea mai bună formă a ei. Elegantă, rafinată, zâmbitoare și cu o siluetă de model.

Cristina Rus a născut în mare secret, pe data de 19 ianuarie. De altfel, fosta solistă a trupei Blondy a fost extrem de discretă cu cea de-a treia sarcină, fiind dată de gol abia în luna a șaptea, de câteva prietene care au pus pe rețelele sociale poze de la un eveniment, unde a fost și Cristina cu burtica de șapte luni. La fel de discretă este artista și cu viața ei familie, dar și cu ieșirile publice. A renunțat să mai frecventeze evenimente mondene sau diverse locuri de fițe, pe unde se perindă foștii ei colegi de breaslă, așa că o găsim mai des în locurile frecventate de milionarii României.

Cristina Rus sfidează trecerea timpului
Cristina Rus sfidează trecerea timpului

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o la un restaurant de lux de pe Șoseaua Nordului, în compania lui Vladimir Cohn și a soției acestuia, Tatiana, care l-a făcut tătic la 70 de ani. Se știe că soțul Cristinei Rus, Dragoș Bîlteanu, și fostul acționar dinamovist Vova Cohn sunt parteneri de afaceri, așa că întâlnirea respectivă nu este o surpriză, ci o normalitate pentru ei.

Cristina Rus a ieșit la masă cu familia Cohn
Cristina Rus a ieșit la masă cu familia Cohn

Cristina a atras atenția cu ținuta, toată în culoarea untului, cu accesoriile rafinate, bijuteriile fiind fine, aproape insesizabile, cu geanta Chanel de 3.000 de euro, dar și cu mașina de 100.000 de euro, probabil tot un cadou de la soțul ei, la fel ca și această limuzină Mercedes.


    Cristina Rus a ieșit la masă cu familia Cohnfoto: BLITZ
Cristina Rus a ieșit la masă cu familia Cohnfoto: BLITZ

Cristina Rus mai are doi copii

Cristina Rus (38 de ani), solista care în urmă cu 19 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu are motive să suspine după celebritate. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată în 2014 la 90 de milioane de euro o răsfaţă ca pe o prințesă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009, atunci când cântăreaţa era pe val în carieră. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. La vremea aceea, solista ne-a explicat de ce a ales acest nume pentru copila ei. "Am ales Cristina pentru că este numele meu şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult". Și la primele nașteri, solista s-a recuperat ușor. Iată cum arăta la externarea din februarie 2014.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Cum se distrează în Venus și în Mamaia milionarii Ioan Niculae, Ilie Năstase și Vladimir Cohn

Vedetele sunt ţinute în puf de soţii lor, regii imobiliarelor

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net