Elena Băsescu, trup de model, la 42 de ani! Așa a fost surprinsă de paparazii Click!: bubulina, gospodina

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Băsescu (42 de ani) a fost surprinsă de paparazzii CLick! la piață, de unde a plecat cu plasele pline. Fiica fostului președinte al României Traian Băsescu este fără doar și poate nu doar o mamă grijulie, dar și o o femeie de nota 10, căci arată trăsnet. Priviți imaginile din galeria foto!

Elena Băsescu, tunată și bine îmbrăcată, arată ca un model, la 42 de ani!

Vârsta este doar un număr, iar de asta ne-a convins însăși Elena Băsescu, care pe zi ce trece arată tot mai bine. Ce-i drept, orele petrecute în sala de sport își spun cuvântul, de altfel și îndemânarea medicului estetician. Unde mai pui că EBA este foarte atentă la alimentația ei, așa că nu vezi în dieta ei gustări nesănătoase.

Paparazii Click! au surprins-o pe Elena Băsescu în drum spre sală, însă înainte de asta a făcut o oprire și pe la piață, în zona Băneasa.

Elena Băsescu fost recunoscută imediat de vânzători, care au fost foarte drăguți și amabili cu ea, ba chiar s-au oferit să o ajute cu plasele de cumpărături până la mașină. Categorică, fiica lui Traian Băsescu a refuzat politicos, pe principiul că poate și singură, doar e femeie independentă, o plasă poate căra și singură.

Elena Băsescu, trei copii din două relații eșuate

EBA nu prea are noroc de dragoste, însă primește toată afecțiunea de la cei trei copii ai săi. Elena Băsescu are doi copii, un băiat și o fată (Sofia Anais  şi Traian Jr.), cu Bogdan Ionescu, iar cu Cătălin Tomată încă o fetiță (Anastasia).

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire.”,  declara Elena Băsescu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la ProTV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!