Geanina Ilieș, la 37 de ani ca la 25! Fosta prezentatoare de la Antenă și-a băgat angajații în ședință

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Geanina Ilieș (37 de ani) este una dintre cele mai focoase vedete din România! Șatena are mereu grijă de imaginea sa, de asta ne-am convins din imaginile surprinse de paparazzii Click!. Ce face să arate așa de bine ne-a spus chiar ea!

Geanina Ilieș are 37 de ani, însă nu-i dai mai mult de 25. Fosta prezentatoare de televiziune de la Antena 1 a fost fotografiată pe stradă de paparazzii Click!, iar imaginile ne determină să îi oferim un zece cu steluță pentru felul în care arată.

Citește și: INTERVIU Geanina Ilieş: «N-aş mai repeta experienţa unui reality-show». Ce spune despre noua sa emisiune

Ce face Geanina Ilieș de arată atât de bine?

Îmbrăcată într-o ținută sport, extrem de cool, Geanina ne-a făcut să credem că a venit vara în București. Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit mici secrete în ceea ce privește aspectul său fizic impecabil.

„Nu fac mari eforturi pentru a arăta așa. Ține foarte mult de genă. 70% reprezintă gena și 30% contează ce mănânci. Cred că trebuie să îi mulțumesc mamei și tatălui meu pentru felul în care arăt. Eu nu am avut niciodată probleme cu greutatea. Recunosc, fac sport.

Într-o perioadă normală cam de ¾ pe săptămână merg la sală. Mănânc ciocolată, normal, este preferata mea, nu fac un exces din asta. Nu încerc să îmi impun anumite lucruri.

Încerc să evit zahărul. Nu mănânc grăsimi și carne de porc. Mănânc pește, legume, fructe dar și salate. Pe lângă asta, eu tot timpul îmi propun să am liniște sufletească. Am o viață foarte liniștită. Tot timpul când mi-am propus ceva a fost ok. Pentru mine sănătatea și liniștea sufletească contează foarte mult.”, a declarat Geanina Ilieș pentru Click!.

Iată și: Geanina Ilieş: "Sunt într-o relaţie de opt ani şi suntem foarte fericiţi"

Geanina Ilieș, de la televiziune la afaceri

Geanina Ilieș s-a lansat în afaceri din 2015. Șatena a ales să renunțe atunci la postul de prezentatoare de televiziune de weekend, de la Antena 1, și și-a deschis, inițial, un studio de bronzat, după care un salon de înfrumusețare.

„Afacerea pe care o am merge foarte bine, am avut o mică ședință de început de an chiar astăzi. Am o gașcă de fete care lucrează ca niște furnicuțe. Eu nu m-am considerat niciodată o șefă pentru ele.

Vreau ca fetele mele să se simtă bine la serviciu și să le văd cu zâmbetul pe buze. Eu am o relație foarte deschisă cu ele, ele se simt foarte bine la locul de muncă. Am salonul de aproape opt ani de zile și am avut răbdare și cu clienții și cu angajații mei tot timpul. Am încercat să fie totul bine.”, ne-a spus Geanina Ilieș.

Vezi și: INTERVIU Geanina Ilieș, despre depresia cauzată de pandemie: «E normal să trecem prin stări mai puțin plăcute»

Click! spune

Geanina Ilieș a devenit cunoscută după ce timp de 15 ani a prezentat știrile sportive. Vedeta a simțit să facă o schimbare în viața ei, așa că s-a lansat în afaceri, în urmă cu opt ani. Însă dorul de televiziune a determinat-o pe Geanina să revină pe micile ecrane în diferite proiecte de succes, în calitate de concurentă la „Ferma vedetelor”, dar și ca prezentatoare pentru producțiile „Gospodar fără pereche” și „Hai să fim super” (la PRO TV Plus).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE