Hopa! Cum s-a transformat Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr.! Nu o mai recunoști pe stradă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lavinia Pîrva (37 de ani) este o familistă convinsă! Paparazzii Click! au surprins-o pe la cumpărături, colindând de zor prin mai multe magazine din zona Romană! Singurică și grăbită să facă cât mai multe lucruri, într-un timp foarte scurt, soția lui Ștefan Bănică Junior e cu adevărat „bubulina gospodina”, fix ca în cântecul pe care îl și cântă.

Lavinia Pîrva și vedeta de la Antena 1 se iubesc cu patimă din 2013. Relația lor a fost încercată greu de destin, mult timp s-au ascuns, însă până la urmă au rămas împreună. Între timp s-au și căsătorit, în 2017, în Bulgaria, într-o locație exclusivistă, în prezența celor apropiați inimii lor. Cei doi au și un băiețel, pe Alexandru, de trei ani.

De când a devenit soț soție, Lavinia și-a luat rolul de femeie măritată în serios, având în vedere că noi am surprins-o recent la....cumpărături! Deghizată toată, vedeta a fost de nerecunoscut pe stradă.

Bravo, măi, Lavinia, așa te vrem!

Din imagini se poate observa cum Lavinia noastră se “luptă” cu mai multe plase de cumpărături. Noi am surprins-o pe brunetă și într-un magazin cu produse de lux bărbătești, unde a intrat și a cumpărat câteva lucruri ce trebuiau achiziționate. Cu siguranță pentru Ștefan Bănică Jr., altfel pentru cine?

Ținuta Laviniei se poate observa că este una simplă și sport. Numai bună de alergat într-o zi cu multe sarcini pe care, cel mai probabil, și le scrisese cu o seară înainte pe agendă. Zicem noi!

Soția lui Ștefan Bănică Junior a optat pentru o ținută all black, cu șapcă și ochelari, numai bine, să nu care cumva să o recunoască cineva pe stradă. Incognito style!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, relație cu năbădăi

Lavinia Pîrva trece printr-o perioadă extrem de bună din viața sa. Îl are alături pe bărbatul inimii, Ștefan Bănică, pentru care a luptat până în pânzele albe, având în vedere că atunci când privirile lor s-au intersectat cântărețul era căsătorit cu Andreea Marin. Vă reamintim faptul că în 2013, după o perioada zbuciumată venită după ce paparazzii click! i-au surprins pe Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva împreună, artistul a vorbit oficial despre relația pe care o are cu actuala, deși, în primă fază, a negat orice legătură.

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pîrva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulțumesc”, a declarat Ştefan Bănică Jr. pentru Mediafax.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, cu băiețelul la spital! Cât de mult a crescut Alexandru!

Stefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, părinții unui băiețel

Lavinia a deveit pentru prima dată mama în 2019. De atunci viața sa s-a schimbat radical.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg