Ispita Marcel de la Insula Iubirii, la mâncărică și berică pe plajă! Nu s-a dezlipit de iubita brunetă nicio secundă. Foto exclusiv

Marcel, alias „Maluma Baby” de la Insula Iubirii, Antena 1, și-a arătat tatuajele pe plaja de la Mamaia, dar și ”bijuteria” prețioasă.  

Nu, nu e vorba despre ceasul de la mână și nici despe burtica proeminentă, ci de iubita lui de care se pare că este îndrăgostit-lulea. Marcelino, care deține o casă la Tenerife, și-a petrecut ziua bronzându-și pectoralii și răcorindu-se cu o berică. Miau-miau!

Adevărul este că Mamaia e „Șai laică daimănz în dă scai”. Nici în Tenerife nu strălucește soarele cum o face pe plaja noastră mioritică, așa că Marcel de la Insula Iubirii a venit să se lăfăie un weekend pe litoralul românesc, alături de iubita lui și de câțiva prieteni. Înainte de toate, trebuie să facem o prezentare acestui enigmatic personaj care, dintr-un anonim, a devenit celebru peste noapte în țara în care s-a născut și pe care a părăsit-o pentru Tenerife.

Marcel Andrei este un tânăr în vârstă de 34 de ani care îndeplinește rolul de ispită masculină la Insula Iubirii, sezonul 8, emisiune difuzată la postul Antena 1. Telespectatorii au avut ocazia să afle mai multe detalii despre ispitele masculine și feminine încă din primele ediții ale acestui sezon. Marcel, tânărul musculos și plin de tatuaje, a devenit viral cu replicile sale: „Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo, „Miau, Miau” și „Șai laică daimănz în dă scai” au devenit rapid virale, fiind preluate și folosite de mulți oameni. În spatele zâmbetului larg, se ascunde o poveste tristă.

A fost crescut de mama sa, Elena, după ce aceasta a divorțat. La 17 ani, a părăsit casa și a absolvit liceul, dar nu a continuat studiile superioare, alegând să lucreze în armată ca și caporal. După opt ani, a renunțat la această meserie și s-a mutat mai întâi în Anglia, apoi în Tenerife, pentru a începe o nouă viață. În prezent, „Maluma baby” locuiește în Insulele Canare și lucrează ca barman la un restaurant de lux.

Ei, până se întoarce la domiciliul său, Marcelino se bucură de puțină plajă. Se pare că nu a rămas cu nicio fată de la Insula Iubirii, însă a câștigat inima unei brunete alături de care vrea să-și întemeieze o familie. Armina Adelina Grigoraș și-a etalat trupul tatuat pe plaja de fițe din Mamaia. A vorbit cu o prietenă și a tras dintr-o țigară electronică cât timp celebrul ei iubit a sorbit o berică și s-a desfătat cu o feliuță de pizza. Se pare că după Insulă toate îi merg bine lui Maluma Baby de România. S-a lansat și în muzică, și a făcut dantura pe la un stomatolog și iată că ușor, ușor a devenit și influencer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro