Imagini șocante cu Maria de la Insula Iubirii! Concurenta, desfigurată în bătaie de Dani Boy. Video

#Insula iubirii

Maria Covasa și Daniel Ungureanu, un cuplu din Brașov, au atras atenția publicului după ce au decis să își testeze relația pe „Insula Iubirii.” Cuplul, format în urmă cinci ani, a intrat în competiție pentru a rezolva problemele de încredere care le-au afectat relația, însă povestea lor ascunde detalii mult mai întunecate.

 Concurenta, desfigurată în bătaie de Dani Boy
Concurenta, desfigurată în bătaie de Dani Boy

Imagini șocante cu Maria de la Insula Iubirii! 

În cei cinci ani petrecuți împreună, Maria și Daniel au trecut prin 37 de despărțiri, un semn al tensiunilor continue dintre ei. Daniel, un artist tatuator care momentan nu lucrează, a recunoscut că gelozia sa, alimentată de experiențe anterioare de infidelitate, a dus la numeroase conflicte. Comportamentul său posesiv a fost o constantă sursă de tensiune, refuzând să accepte orice interacțiune a Mariei cu alți bărbați. Maria a ales să participe la „Insula Iubirii” cu speranța că această experiență va ajuta la vindecarea relației lor. Scopul principal era să vadă dacă Daniel își poate controla gelozia și să decidă dacă poate avea încredere din nou în el. Cu toate acestea, trecutul violent al lui Daniel a ieșit la suprafață, dezvăluind adevărata natură a relației lor.

Daniel Ungureanu, cunoscut sub numele de „Dany Boy”, a avut un comportament violent încă de la începutul relației. Imaginile care au circulat pe internet, înfățișând-o pe Maria bătută cu brutalitate, au șocat opinia publică. Incidentul, care a avut loc în urmă cu cinci ani, ar fi fost declanșat de un simplu ton al vocii Mariei, ceea ce l-a determinat pe Daniel să o lovească fără milă. Speriată de reacția violentă a iubitului său, Maria a mers la Poliție pentru a depune plângere. Cu toate acestea, Daniel a reușit să o convingă să renunțe la plângere, folosindu-se de lacrimi și de promisiuni cum că se va schimba. Pentru a-și proteja iubitul agresiv, Maria a purtat ulterior un bandaj la ochi, pretinzând că s-a lovit accidental. Din păcate, acest comportament nu a fost singular, surse apropiate susținând că Daniel a manifestat violență și față de fostele sale partenere.

Între timp însă, s-ar fi dovedit că participarea la concurs i-a adus pe cei doi la despărțire. Încă din timpul emisiunii vedem cum Dani a căzut în ispită și și-a înșelat iubita cu Mădălina. Mai mult, imagini apărute în presă arată că în cele din urmă Dani Boy și ispita Mădălina au rămas împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
image
actualitate.net
image
actualitate.net