Speak îl face praf pe Andrei de la Insula Iubirii: “Bă, ești prost? Unde e, bă, ăsta, levitează?”

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Speak și Florin Ristei l-au făcut praf pe Andrei Rotaru de la „Insula Iubirii”. După ce concurentul a făcut câteva mărturisiri în stilul său caracteristic, despre ispita Diandra, în cadrul testimonialelor, cei doi l-au atacat în mod sarcastic. Filmulețul a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

Cristina și Andrei Rotaru la Insula Iubirii
Cristina și Andrei Rotaru la Insula Iubirii

„Imediat cum s-a prezentat Diandra... am simțit cuvintele pe care le-a spus, le-am simțit ca pentru mine. Nu mi s-a mai întâmplat așa, adică a fost adusă de Univers pentru mine, a fost pusă aici. Dacă îți vine să crezi, pe cuvânt de onoare îți spun, că pur și simplu s-a creat ceva care era creat demult”, a spus Andrei Rotaru în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. 

„Ferească Dumnezeu, nu mai pot”

Speak și Florin Ristei au comentat mărturisirile concurentului, însă la modul ironic. Cei doi l-au atacat dur pe Andrei Rotaru în cadrul emisiunii „Fiertzi pe Insulă”, difuzată pe Antena Play și au subliniat că sunt șocați de felul în care se exprimă soțul Cristinei Rotaru, pe care, de altfel, a înșelat-o cu ispita Diandra. 

Speak: „Nu mai pot!”

Ristei: „Producătorii sunt Universul, boss!”

Speak: „Bă...du-te băăăă! Bă voi auziți, bă? Bă voi ascultați ce zice băiatul ăsta aici? Doamne, Maica Domnului, Iisuse Hristoase, născătoare...Doamne, ferească Dumnezeu, că nu mai pot. Bă, ești prost? Bă, unde-i bă ăsta, levitează?

El a venit pe Insulă, a mers pe apă până la Insulă. Pe mine mă sparg astea, mă distrug psihic, ești nebun? Încerc să mă abțin, să nu vă jignesc. Toți gherțoii citesc 2,3 cărți d-alea (....) gata mă, sunt antreprenori, spiritualiști...Hai să-mi bag...iar m-am enervat!”

Ristei:  „S-a deschis cerul și a picat cea mai tare persoană pentru tine, tu fiind căsătorit, da? Păi nu dai vrabia din mână pe cioara de pa gard? Te pupi cu ea, te lingi cu ea 2-3 săptămâni, dar eu mă întorc la fata aia, că noi suntem însurați. (...) Dacă nu mi se mai dă, mă întorc la ce am acasă. Păi în cărțile alea nu spune așa”

De asemenea, Speak a continuat să comenteze momentul de sinceritate al lui Andrei, vizavi de ispita Diandra, subliniind faptul că acesta dă vina pe energiile Universului, ca scuză pentru infidelitatea sa față de Cristina, partenera lui de viață. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net