Cornel de la „Insula Iubirii”, atac dur la adresa lui Florin Ristei și Speak: „Își bat joc”

#Insula iubirii

Cornel de la „Insula Iubirii” 2024 e supărat foc pe Speak și Florin Ristei. Iubitului Iustinei se pare că nu i-au picat deloc bine comentariile pe care cei doi le fac despre el și despre emisiune în podcastul de pe YouTube, care se numește „Fiertzi pe insulă”. Cornel a răbufnit el la adresa cântăreților pe rețelele de socializare.

Cornel Luchian, reacție dură la adresa lui Speak și a lui Florin Ristei / foto: arhiva Click!
Cornel Luchian, reacție dură la adresa lui Speak și a lui Florin Ristei / foto: arhiva Click!

Speak și Florin Ristei realizează pe YouTube un podcast care se numește „Fiertzi pe insulă”, în care comentează fiecare episod de la „Insula iubirii”. Deși podcastul a adunat numeroși fani și se bucură de un real succes, se pare că nu toți sunt mulțumiți de comentariile făcute de cei doi artiști.

Cornel, de exemplu, a fost deranjat să vadă cum Speak și Florin Ristei comentează și râd pe seama a ceea ce a făcut el în cadrul show-ului. Iubitul Iustinei a criticat dur atitudinea lor, susținând că aceștia nu aduc niciun aport real în emisiune și că doar își bat joc de concurenți și de materialul oferit.

„Li se oferă totul pe tavă și, practic, își bat joc”

„Ei o iau: Bă, n-am nimic personal cu ăla. N-ai nimic personal cu niciunul, dar râzi de toți și iei la mișto pe toată lumea. Eu cred că să comentezi ceva nu înseamnă decât să iei la mișto și să râzi de cineva. Să comentezi ceva înseamnă să spui lucruri frumoase despre cineva și cumva, nu să râzi, să iei la mișto și tu să nu faci nimic. Ei, ca coprezentatori ce sunt ei acolo, nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia.

Li se oferă totul pe tavă și, practic, își bat joc de material și de toate lucrurile. Simplu, asta e părerea mea despre ei. Mi-aș dori să văd că fac ceva. Nu ceea ce li se oferă. Pentru că li se oferă mult și nu fac nimic. Simplu!”, a spus Cornel de la „Insula Iubirii” pe pagina sa personală de TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
image
actualitate.net
image
actualitate.net