Florin Ristei nu-și mai vede capul de treabă! Vedeta Antenei 1, implicată într-un nou proiect: „Abia aştept şi eu provocările acestui nou job”

Ultima actualizare:

Florin Ristei se întoarce la X Factor, show-ul de talent care a lansat numeroși artiști în muzica românească. În noul sezon, el va prelua rolul de producător muzical al emisiunii difuzate de Antena 1, alăturându-se juriului format din Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică. După ce a câștigat X Factor în 2013 sub îndrumarea Deliei și după ce a avut ocazia să fie jurat în aceeași emisiune șapte ani mai târziu, Florin Ristei revine acum cu o nouă provocare în cadrul show-ului.

„Anul ăsta am acceptat o nouă provocare pentru mine la X Factor. După ce am concurat, am câştigat şi am jurizat acest concurs, m-am gândit să nu mă opresc aici, aşa că anul acesta voi fi producătorul muzical al show-ului. Cine ştie, poate la anul mă vedeţi cameraman sau regizor de emisie, ca să le fac chiar pe toate!”, a dezvăluit Florin Ristei. Mai mult, acesta a continuat: „Acum, sincer, chiar mă bucur că am fost ales ca producător muzical pentru noul X Factor, pentru că simt că am ceva de spus în direcţia în care se îndreaptă acest show.

Împreună cu băieţii mei din trupă şi cu tehnicienii noştri, voi asigura toţi concurenţii de cele mai bune condiţii în care să performeze la cele mai înalte standarde. Aşa cum şi eu am fost ajutat la rândul meu, acum 11 ani, aşa îi voi ajuta şi eu să îşi găsească cea mai bună voce interioară pe care să le-o arate oamenilor. O să fiu alături de fiecare concurent, alături de întreaga echipă X Factor şi abia aştept şi eu provocările acestui nou job într-un show de o asemenea anvergură! Şi, desigur, abia aştept să descoperim împreună noul câştigător X Factor. Pentru cei care nu s-au înscris încă, o mai puteţi face! Merită!”. 

În noul sezon al talent show-ului de la Antena 1, telespectatorii vor avea parte de voci remarcabile și povești de viață impresionante. Acest format unic oferă șansa de afirmare atât soliștilor, cât și grupurilor aflate la început de drum în carieră. Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică se pregătesc să descopere factorul X într-o nouă aventură muzicală, în curând, la Antena 1. Cei care au încredere în talentul lor și consideră că dețin factorul X sunt invitați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă o experiență de neuitat în noul sezon al emisiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net