Ce face Naomi Hedman în Anglia după ce s-a despărțit de Florin Ristei. Adevărul despre mutarea din România

Florin Ristei și iubita sa Naomi Hedman nu mai formează un cuplu de ceva vreme! Artistul a dezvăluit public că el și frumoasa lui logodnică au fost nevoiți să meargă pe drumuri diferite și că, din păcate, distanța este cea care îi desparte. Se pare că Naomi a decis să se mute înapoi în Anglia pentru a-și continua cariera și a renunțat astfel la frumoasa relație pe care o avea cu Ristei. Totuși, cei doi încă mai comunică pentru că, în cele din urmă, dragostea nu trece chiar cu una, cu două.

Ce face Naomi Hedman în Anglia după ce s-a despărțit de Florin Ristei

Chiar dacă în primă fază Ristei nu a dezvăluit concret motivul pentru care Naomi s-a mutat înapoi în Anglia, din postările de pe rețelele de socializare se lasă de înțeles faptul că și-a pus cariera pe primul loc.

S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar... de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Ristei, în cadrul podcastului moderat de Speak.

Naomi Hedman a fost implicată în numeroase proiecte în România, dar a decis să se întoarcă „acasă”. Așadar, fotomodelul a hotărât că cel mai potrivit loc pentru a-și continua cariera este în Anglia, unde recent a participat la London Fashion Week. Prin intermediul imaginilor postate pe rețelele de socializarre putem observa că s-a simțit excelent în compania prietenilor săi, iar separarea de îndrăgitul artist pare să nu o afecteze, cu atât mai mult cu cât zâmbetul îi este o prezență constantă pe chip. Probabil în România nu avea oportunitățile pe care le are în Anglia și se simțea nefericită în carieră.

În anul 2021, Naomi Hedman a primit aprobare pentru un permis de ședere în România valabil pe o perioadă de 5 ani. Cu toate acestea, chiar și având această stabilitate, a continuat să își desfășoare activitatea de fotomodel. Desigur, implicarea ei la acea vreme nu era la fel de intensă precum este în prezent, dar reușea să obțină venituri semnificative, așa cum remarca chiar Florin Ristei.

Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, spunea Florin Ristei pe atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net