Bombă în showbiz! Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit? Primele declarații ale artistului

#Exclusiv Click!

Bombă în showbiz! Florin Ristei și frumoasa lui logodnică Naomi Hedman s-au despărțit? Este întrebarea de pe buzele tuturor, după ce superba mulatră a șters toate pozele cu iubitul său de pe rețelele de socializare. Acest detaliu ne-a făcut pe toți să ne punem semne de întrebare, așa că am discutat cu îndrăgitul cântăreț pentru a clarifica situația.

Bombă în showbiz! Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit?

De 3 ani, Florin Ristei (36 de ani) și Naomi (30 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Frumoși, talentați și foarte îndrăgiți de fani, cei doi au au avut o relație „perfectă”, după cum ne-a mărturisit Florin Ristei în urmă cu ceva timp. Artistul ne-a dezvăluit atunci că au o relație plină de dinamism și că se distrează de minune împreună și, într-adevăr, asta au lăsat să se vadă cu fiecare apariție de-a lor. Ristei o sorbea din priviri pe draga lui iubită, erau puși pe glume și nimic nu dădea de înțeles că ceva nu ar funcționa în cuplul lor. 

La un moment dat s-a zvonit că între ei s-au cam stricat socotelile, după ce cântărețul a postat un mesaj pe rețelele de socializare din care a lăsat de înțeles acest lucru. Imediat însă, Ristei a lămurit tot și a spus clar și răspicat că nu se pune problema de așa ceva.

 Artistul ne-a spus tot

Iată totuși că zvonuri despre o nouă despărțire mocnesc, din nou, în ultima vreme, cel puțin de când frumoasa artistă a șters toate postările cu iubitul ei de pe rețelele de socializare. Așadar, pentru a face lumină în acest sens, reporterii Click! l-au contactat pe Florin Ristei pentru a ne spune cum stau lucrurile între ei, de fapt.

Întrebat dacă într-adevăr s-au despărțit, Florin Ristei ne-a răspuns cu bunul său simț caracteristic și cu zâmbetul pe buze că... nu îi stă în fire să discute despre un astfel de subiect!

Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea.”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Florin Ristei.

Astfel, parcă mai mult ne-a băgat în ceață. Cum nu a dorit să ne dezvăluie mai multe despre gestul iubitei sale, nu putem face altceva decât să presupunem că ori s-au despărțit, ori Naomi le pregătește fanilor o surpriză! Timpul va scoate la iveală tot.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunosut pe platourile emisiunii X Factor, iar povestea lor de dragoste a început la scurt timp după ce frumoasa britanică a părăsit competiția. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Florin a cerut-o în căsătorie foarte rapid. Asrtistul ne-a mărturisit în urmă cu un an că nu își doresc să se grăbească cu nunta. Iar cât despre un copil, nici nu încape vorba, pentru că vor înainte de toate să se ocupe de carierele și de proiectele lor. Până acum cei doi erau de nedespărțit și nu ratau nicio ocazie să se afișeze împreună, acum însă nu putem aștepta decât să vedem ce le rezervă viitorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net