Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”

Nu cu mult timp în urmă, Florin Ristei dezvăluia că el și iubita sa Naomi Hedman au ales să meargă pe drumuri diferite. Recent, artistul a dat cărțile pe față și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o cu fosta logodnică, dar și sacrificiul pe care aceasta l-a făcut pentru el.

Motivul pentru care Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit / foto: arhiva Click!
Motivul pentru care Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit / foto: arhiva Click!

Luna trecută, Florin Ristei și Naomi Hedman au anunțat că nu mai formează un cuplu, după o frumoasă poveste de dragoste. Artistul a dezvăluit public că, din păcate, distanța a fost cea care le-a pus piedici și au fost nevoiți să meargă pe drumuri diferite. De asemenea, recent, el a ținut să-i mulțumească public fostei partenere, dar a vorbit și despre iubirea pe care i-a purtat-o și despre sacrificiul suprem pe care aceasta l-a făcut pentru el.

Florin Ristei a mărturisit în cadrul podacast-ului „La Tocii” că Naomi i-a schimbat viața și că ea a fost „cea mai tare experiență din viața” sa: „Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o.

Florin Ristei: „Nu cred că aș fi plecat să rămân 3 ani pentru cineva”

Ție ți-ar plăcea dacă ai veni din Londra aici? Și nu sunt nici eu încă pregătit să plec. A fost atât de puternică (dragostea n.r) încât ea să stea aici, după coada mea, 3 ani. Ea și-a pus viața pe hold 3 ani, după care a vrut să se întoarcă și ea la viața ei.

Și eu n-am putut să zic nu pentru că nu sunt atât de egoist încât să-ți spun să renunți la ceva pentru altceva. Eu n-aș fi făcut-o. Nu cred că aș fi plecat să rămân 3 ani pentru cineva. Ea a venit la X Factor și n-a mai plecat, că i-am luat eu cheia. (...) Dar da,  a fost experiența care mi-a schimbat și percepția despre relații și despre iubit și despre femeie, despre tot. Am dat de o altă mentalitate”, a dezvăluit Florin Ristei, în podcast-ul „La Tocii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net