Primul mesaj a lui Naomi Hedman, după ce Florin Ristei a confirmat separarea: „Niciun suflet...”

Zilele trecute, Florin Ristei a confirmat public separarea de Naomi Hedman, punând capăt speculațiilor și zvonurilor. Însă, după anunțul oficial, Naomi a păstrat tăcerea în mediul online. Recent, fotomodelul a postat un mesaj sugestiv pe rețelele de socializare, lăsându-i pe fani să speculeze despre starea ei de spirit și despre sentimentele ce o încearcă după această despărțire.

Florin Ristei și Naomi Hedman. Foto: arhiva.
Florin Ristei și Naomi Hedman. Foto: arhiva.

De ce s-au despărțit cei doi

Florin Ristei și Naomi Hedman au fost un cuplu admirat și apreciat în mediul media, iar povestea lor de iubire a început în urmă cu câțiva ani pe platourile emisiunii "X Factor" de la Antena 1. Jurat în cadrul show-ului, Florin Ristei a fost impresionat de talentul și frumusețea lui Naomi, care a fost concurentă în competiție. Cuplul a mers mai departe, chiar logodindu-se și formând o familie. Cu toate acestea, recent, au apărut zvonuri despre despărțirea lor, iar Florin Ristei a confirmat într-un podcast că cei doi nu mai sunt împreună. Naomi s-a mutat în Marea Britanie, iar distanța a pus o presiune semnificativă asupra relației lor.

Reacția lui Florin Ristei

Florin Ristei a vorbit deschis în podcastul lui Speak despre despărțirea de Naomi, recunoscând că relația nu a rezistat la distanță. Cu o notă de tristețe în voce, el a mărturisit că se simte supărat, dar că va păstra o legătură de comunicare cu Naomi. Întrebat despre posibilitatea unei împăcări viitoare, Ristei a răspuns cu sinceritate, lăsând ușa deschisă pentru viitor.

Mesajul misterios de pe Instagram a lui Naomi

Naomi Hedman a păstrat tăcerea după anunțul oficial al despărțirii, dar a ales să împărtășească un mesaj sugestiv pe Instastory-ul ei. "Niciun suflet din această lume nu poate lua ceea ce ți se cuvine", a scris cântăreața și fotomodelul, lăsându-i pe urmăritori să reflecteze asupra semnificației acestei afirmații. Mesajul enigmatic a stârnit interesul publicului și a generat speculații cu privire la starea emoțională a ei după sfârșitul relației.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
Petre Roman, Mioara si Oana Sursa Click!
image
actualitate.net
image
actualitate.net