Florin Ristei și-a pierdut prietenul necuvântător! Motanul artistului s-a otrăvit cu o plantă de apartament

Ultima actualizare:

Tragedie pentru Florin Ristei! Vedeta Antena 1 a anunțat cauza decesului motanului său drag, Bozo. Animaluțul a murit otrăvit după ce a ingerat seva unei plante de apartament. Care este aceasta?!

Florin Ristei nu-și poate reveni nici acum după moartea motanului său drag, Bozo, care s-a produs, în urmă cu doar o lună. 

Artistul a dezvăluit, în premieră, ce anume a dus la decesul subit al animăluțului. Nici lui nu i-a venit să creadă că o plantă, pe care o ținea de mai mult timp în apartament, i-a otrăvit motanul

Doctorii i-au dezvăluit în ce chinuri a murit motanul Bozo, după ce a ingerat sucul otrăvitor de la planta de apartament numită Dieffenbachia.

„A murit Bozo. Să le zic oamenilor să aibă grijă. E o plantă. S-a otrăvit cu o plantă din casă! Știam că e otrăvitoare, o cheamă Dieffenbachia, o știi sigur, este aceea cu frunze mari. Ea secretă de pe frunze ceva, mai lăcrimează din când (...) Numai că a murit planta, a dat să crape și am întrebat-o pe mama cum o reînviu. 

A zis să tai de la nodurile de la bază și să pun din nou în apă să facă din nou mustăți. (...) Am tăiat și a început să secrete ce avea. Patru ore mi-au luat foc mâinile, am făcut o alergie de am sunat la doctor să întreb cu ce să mă dau. Îmi ardeau mâinile și mi se umflaseră”.

Motanul Gozo a murit otrăvit!

„Am stat cu mâinile sub apă 4 ore și nu mi-am dat seama, cred că s-a scurs pe blatul de la bucătărie, el a lins... și trei zile săracul a stat, a dormit pe blatul de la bucătărie cred ca să-mi arate că acolo s-a întâmplat ceva nasol și că îi e rău. El în viața lui nu a dormit în bucătărie pe blat, numai acolo l-am găsit și în ultima zi, nici măcar nu mi-am dat seama că era de la aia.

Filmam la <<Te Cunosc De Undeva->>, l-am sunat pe Grasu meu să se ducă repede cu Bozo la doctor, când s-a dus era deja târziu. Nu mai avea ficat, și-a dat tot ficatul afară și a vomitat tot. 

M-a întrebat doctorul <<Ai plante în casă?>> și atunci am făcut legătura. Luni am tăiat o plantă, și era miercuri. A zis că << nici dacă veneai cu el atunci imediat după o oră>> ... îi afectează atât de tare otrava aia și a zis că la ecografii nu mai avea ficat”,  a povestit Florin Ristei, la în emisiunea Fiertzi pe PowerCouple, de pe AntenaPLAY.

După întâmplarea nefericită, artistul a aruncat supărat toate florile pe care le avea în casă. 

image

Planta otrăvitoare se regăsește în aproape toate casele românilor

Dieffenbachia este o plantă decorativă foarte populară în casele românilor. Planta este de o frumusețe aparte, cu frunze mari, de culoare verde aprins și cu pete sau dungi albe.

Floarea nu dă de bănuit că ar putea fi atât de periculoasă, luând ochii cu frumusețea ei.

Dieffenbachia conține însă substanțe chimice, așa-numitele cristale de oxalat de calciu,  care reprezintă un real pericol pentru sănătatea oameni, dar și pentru animale.

Substanțele pe care această floare le emană pot provoca: iritații ale mucoasei bucale și ale limbii, vărsături, dificultăți de înghițire, până la probleme grave de respirație. Atunci când substanța în cauză este ingerată, efectele adverse pot fi chiar fatale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net