Mama lui Marcel de la Insula Iubirii îi atacă pe haterii fiului ei. Ce spune Elena despre educația lui „Maluma baby”: „Draga mea...”

Marcel Andrei, cunoscut pentru aparițiile sale inegalabile la Insula Iubirii 2024 a câștigat rapid o comunitate de fani impresionantă, datorită carismei sale și a replicilor haioase, care au devenit virale pe internet. Recent, „Chulo” a apărut alături de mama sa, într-un filmuleț pe internet. 

Marcel Insula iubirii / Foto: Colaj Instagram
Marcel Insula iubirii / Foto: Colaj Instagram

Marcel de la Insula Iubirii are o legătură specială cu mama sa

Cunoscut drept „Maluma baby”, Marcel Andrei de la Insula Iubirii a fost crescut de mama sa, Elena, după ce părinții săi au decis să pună capăt căsniciei. La 15 ani a rămas singur în țară, iar la 17 ani a plecat de acasă, după ce a absolvit liceul. Nu și-a continuat studiile, însă a optat pentru o carieră în armată, unde a lucrat ca și caporal timp de 5 ani. După un timp, concurentul de la Antena 1 a decis să se mute în Anglia, apoi s-a stabilit în Tenerife.

Acum are 34 de ani și locuiește în Insulele Canare, unde lucrează ca barman într-un restaurant de fițe. Ceea ce l-a adus pe „Maluma de România” în centrul atenției, a fost rolul său de ispită în celebra emisiune Insula Iubirii. Parcursul său a devenit notabil datorită replicilor sale haioase, care au făcut înconjurul mediului online.

Expresiile pe care le folosește în mod frecvent și care au ajuns pe buzele tuturor sunt: „Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo”, „Miau miau” și în special, „Sain laic daimănz în dă schai”. Au devenit simboluri ale personajului său, ba chiar au fost transformate în meme-uri și clipuri video de către internauți.

Marcel de la Insula Iubirii, alături de mama sa / Foto: Instagram
Marcel de la Insula Iubirii, alături de mama sa / Foto: Instagram

Mama lui Marcel de la Insula Iubirii, replică pentru haterii fiului ei

Dincolo de popularitatea obținută prin emisiunea difuzată la Antena 1, Marcel a atras atenția celor de acasă și prin relația apropiată pe care o are cu mama sa. În mai multe filmulețe postate pe TikTok, cei doi împărtășesc momente din viața cotidiană. Într-unul dintre clipurile recente, Marcel Andrei apare alături de mama sa, care transmite:

„Eu cu fiul meu Marcel, viața trebuie trăită din plin!”

Acest filmuleț a stârnit o mulțime de comentarii, mai mult sau mai puțin răutăcioase, la care mama acestuia a avut o replică pe măsură.

Internaut: „Câte clase are Marcel?”

Elena, mama lui Marcel: „Draga mea, el deja a spus, a terminat liceul cu Bac. Emisiunea e pentru distracție, ne mai scoate din depresie”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net