Imaginile șocante cu Iustina l-au adus pe Cornel de la „Insula Iubirii” la spital! Producția i-a dat voie să-și sune copiii, pentru a se liniști

#Insula iubirii

În ediția de marți, 13 august, Cornel a ajuns de urgență la spital, după ce a văzut imaginile cu logodnica sa, Iustina. Se pare că partenera sa nu doar că s-a dezlănțuit cu ispita Teo, dar a spus și câteva cuvinte nepotrivite care l-au rănit pe iubitul ei. Echipa de producţie a solicitat intervenţia medicilor după ce concurentul a acuzat dureri în piept.

Cornel de la „Insula Iubirii” a trecut prin clipe de coșmar în emisiune / foto: colaj Instagram
Cornel de la „Insula Iubirii” a trecut prin clipe de coșmar în emisiune / foto: colaj Instagram

Iustina s-a dezlănțuit la „Insula Iubirii” 2024, în ediția din 13 august. Iubita lui Cornel s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Teo, a dansat lasciv și a spus mai multe cuvinte nepotrivite, după ce a consumat o cantitate mai mare de alcool. Concurentul a trăit un adevărat şoc la vederea imaginilor cu cea alături de care plănuia să îşi petreacă tot restul vieţii.

„Eu nu înțeleg de ce nu a spus niciodată că a deranjat-o ceva. Mereu i-am dat posibilitatea să îmi spună sau să rămână la București dacă nu îi place ceva. Nu a fost genul de relație s-o oblig. Nu știu ce a făcut-o să spună toate astea aici, eu nu înțeleg. Motivul pentru care a ajuns să facă toate astea aici este că am luat-o de unde am luat-o, de la început, în situația în care era.

Cornel a ajuns, de urgență, la spital

Am încercat să fac din ea o femeie, i-am oferit tot ce și-ar fi putut dori, i-am oferit complexele vieții ei, i le-am făcut cadou (...) A uitat că eu am luat-o de jos și am dus-o sus”, a fost confesiunea făcută de el după bonfire.

Ulterior, Cornel a spus că se simte rău și a acuzat dureri în piept, iar echipa emisiunii de la Antena 1 a solicitat intervenția medicilor.

Am simţit o durere puternică în piept, dar la spital mi-au spus că nu am nimic la inimă, poate să fie ori de la supărare, ori de la stres sau un atac de panică! Mi-a confirmat mai mult decât dubiile pe care le aveam. E maxim nerecunoscătoare. I-am oferit tot ce îşi dorea. Viaţa ei s-a schimbat de la 0 la 100 într-un an de zile. Acum s-a întors din nou la 0!”, a mai spus Cornel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net