Manuela Fedorca face furori și acum, la 55 de ani! Trecut-au anii, dar decolteul a rămas inegalabil

Fost-ai lele cât ai fost! Ajunsă la 52 de ani, Manuela Fedorca și-a cam pierdut din strălucirea de altădată. Fosta bombă sexy din trupa Elixir s-a cam rotunjit cu timpul. Ce să-i faci, vârsta e neiertătoare! Doar sânii apetisanți și voluptuoși mai aduc aminte de bruneta care a frânt inimile multor bărbați celebri din showbiz.

cub manuela fedorca png

Vă mai aduceți aminte de surorile Manuela și Liliana Fedorca? Cele două bombe sexy au făcut furori pe scenă la începutul anilor 2000, cu trupa dance Elixir. De ani buni, însă, cele două au ieșit din lumina reflectoarelor și s-au dedicat vieții liniștite de familie. 

Manuela Fedorca, celebra cântăreaţă de muzică uşoară din trupa Elixir, devenită ulterior și moderatoare TV, a luat câteva kilograme bune odată cu trecerea anilor. 
Talia de viespe s-a dus pe Apa Sâmbetei, iar Manuela s-a rotunjit vizibil. De departe, sânii fostei soliste de la trupa Elixir ies în evidență de la o poștă, mai ales acum că s-a mai și împlinit. 

Manuela Fedorca a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzi Click!, la o sesiune de cumpărături în mall. Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată pe formele rotunjoare, Manuela a cumparat un costum de baie, semn că vrea să plece într-o vacanță, la mare. Fosta solistă a mers apoi la un local din zonă să savureze în tihnă o cafea. 

Chiar dacă nu mai e vreo tinerică, Manuela atrage încă privirile bărbaților ca un magnet datorită bustului generos, pe care și l-a pus în evidență cu un decolteu impresionant.

Frumoasă, dar fără noroc în amor!

Manuela Fedorca are acum 52 de ani și are doi copii, un fiu pe nume Eduard de 25 ani și o fetiță de 9 ani, pe nume Lara Sofia. 

Bărbații sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită”, declara Manuela Fedorca, care a avut parte de relații cu mai mulți bărbați celebri din showbiz. Pe niciunul nu l-a dus însă și la altar. 

La 25 de ani,  a devenit mamă pentru prima dată, însă avea să se despartă de soţul ei, Valentin Nedelcu. 

Cântareața a mai avut apoi o relaţie de trei ani cu Bogdan Friedrich, zis Sanchi, fostul iubit al Luminiţei Anghel, dar şi o idilă scurtă cu Radu Vâlcan. Nici relaţia cu tatăl fetiţei ei nu a mers.

“Am avut o relaţie scurtă cu tatăl Larei. Am planificat acest copil, ni l-am dorit, însă, pe parcurs, ne-am dat seama că nu eram compatibili şi am hotărât de comun acord să ne despărţim. Nu am suferit, relaţia era proaspătă.

 Am hotărât să ne separăm, dar vorbim, şi-a văzut copilul, sunt o femeie civilizată. Chiar şi cu fostul meu soţ şi cu soţia lui sunt în relaţii bune. Singura mea suferinţă, pe care nu o ascund, a fost aceea că aveam nevoie afectiv să am pe cineva lângă mine, să mă mângâie pe burtică. Mai ales că am avut o sarcină îngrozitoare. Dar când o privesc pe Lara, zic că a meritat”, spunea Manuela, pentru Click! 

La începutul anilor 2000, Manuela Fedorca a format trupa Elixir alături de sora sa Liliana. Manuela Fedorca a fost, pentru o vreme și prezentatoare TV, ea moderând emisiunea “Zodia Flutureluil, difuzată la postul Euforia TV. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
2 3 front nastase POZA scaun jpeg
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan jpg
cub andreea esca png
cub paul ciuci png
crina abrudan mamaia blitz (2) png