Paul Ciuci, amorezat de iubita mai tânără. Un gest rușinos a stricat atmosfera în public!

Ultima actualizare:

Ajuns la 66 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți rockeri din România, Paul Ciuci nu trece neobservat nici când este ”civil”. Paul Ciuci este compozitorul melodiei ”Fata din vis” a trupei Compact, imnul a multor generații de rockeri. 

Paul Ciuci, la cumpărături cu iubita tinerică
Paul Ciuci, la cumpărături cu iubita tinerică

Paul Ciuci, un rocker veritabil, dar cu gesturi ... necontrolabile!

Solist și chitarist al trupei Compact, Ciuci se mândrește cu iubita mult mai tânără, relație pe care și-a făcut-o de câțiva ani, după divorțul de prima soție, iar paparazzii Click! au fost pe fază, descoperindu-i pe cei doi la cumpăraturi într-un cunoscut mall din Capitală, în zona Băneasa.

Iată și: Câte vedete recunoașteți în poza asta? Daniela Gyorfi a scos fotografii de la naftalină

Rockerul nu se dezice, nici în haine nici în comportament. Îmbrăcat din cap până în picioare în negru, cu celebrele plete pe umeri, Ciuci s-a remarcat printr-un gest cam urâțel, am putea zice, pentru că a aruncat câteva ambalaje de folie de plastic pe jos. Rușinică!!! Chiar nu ținem deloc la mediul înconjurător? 

Citește și: Exclusiv! Bătălie pe numele trupei Compact şi după moartea lui Leo Iorga

Bănuim că Paul Ciuci este tare pofticios, singura scuză pe care o poate invoca solistul de la Compact pentru modul ”barbar” în care a desfăcut, cu dinții, ambalajul napolitanelor pe care le avea în mână. De parcă nu ar fi fost de ajuns că ”a jalonat” tot drumul din magazin până la mașina din parcare cu ambalaje, în momentul în care a urcat în vehicul rockerul a mai aruncat un ghemotoc de hârtie pe jos.  

A învăţat să cânte singur la chitară, la vârsta de 9 ani 

Paul Ciuci sau mai corect Paul Csucsi s-a născut pe 12 iulie 1956 în Câmpia Turzii, un oraș de peste 22.200 de locuitori, aflat la 40 de kilometri de Cluj. Considerat unul dintre cei mai buni chitariști rock ai României, clujeanul a început să cânte la acest instrument încă de la 9 ani.

Iată și: «Leo Iorga va fi mereu cel care îl imită pe Ciuci»

Atunci a primit în dar de la mama sa o chitară la care a învățat să cânte singur. La finele anilor ‘70, la festivalul "Cântarea României", Paul a fost remarcat de trupa rock Compact Cluj, căreia i s-a alăturat în 1981 şi i-a imprimat stilul ce i-a adus notorietatea. 

În 1983 este lansat primul mare succes al formaţiei, "Fata din vis", care aduce notorietatea numelui Compact. Doi ani mai târziu, "Fata din vis" – melodie care va deveni ulterior hitul multor generaţii - apare pe primul album propriu al trupei, căruia îi dă şi titlul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!