Rică „titirică” driblează printre mese la mare! Bagă chelnerii în faliment!

Ultima actualizare:

Asta înseamnă să fii mafiot și să te cheme Rică Răducanu! Vestitul portar rapidist are afacerile în sânge. Face pe dracul în patru ca să-i meargă restaurantul de la mare, de la Neptun. Rică “cântă” pe la mese, driblează, servește, mai o glumă, mai un giumbușluc, și clientul e facut “knock-out”! 

Rică Răducanu face de toate în restaurantul de la mare
Rică Răducanu face de toate în restaurantul de la mare

Rică, mai ușor că lași picolii fără job! 

A trecut cu bine și de Covid și de ” scârțâielile” specifice vârstei și acum e în formă mare. Rică Răducanu face show pe Litoral, la Neptun, acolo unde și-a deschis un restaurant, mai ceva ca pe terenul de fotbal. Simpaticul portar rapidist e patron, chelner, entertainer și cam tot ce vrei atunci când vine vorba de clienții lui. 

Auci: Cum l-a ajutat Laurette pe Rică Răducanu să se simtă ... mai bine! Prin ce metode i-a pus sângele în mișcare

Rică nu se dezminte, e popular din cale afară și își vrăjește clienții cu celebrele lui glumițe. Chiar dacă e boss, Rică nu se dă în lături să servească până și pe la mese, la bustul gol!

Fostul mare portar al Naționalei României și al Rapidului se află de la începutul sezonului estival pe Litoral și reușește astfel să mențină pe linia de plutire afacerea cu restaurantul, pe care acesta îl deține în stațiunea Neptun. 

Vezi și: Rică Răducanu se luptă cu problemele de sănătate: “Durerile sunt crunte”

Rică este toată ziua pe la terasă, robotește de dimineața până seara, îi face pe oameni să zâmbească și le servește băutura sau felul favorit. 

Se pare că această atitudine i-a cucerit pe clienți, din moment ce terasa fostului portar era plină deunăzi la orele prânzului, după cum au surprins agitația de la fața locului paparazzi Click, prezenți la mare. 

Citește și: Rică Răducanu, operat de urgență la Spitalul Colentina. Ce boală are fostul mare portar

Terasa e afacere de familie 

Rică Răducanu deține o terasă de lux în Neptun, pe malul mării, numită „Sirena”.

Terasa este o mică afacere de familie. Nu este, însă, singura investiție făcută de fostul sportiv, de-a lungul anilor, acesta fiind implicat în mai multe afaceri, în domenii diverse.

Fiind un împătimit al sportului, Rică Răducanu a pus și bazele unui teren de tenis, tot în Neptun, cu mai mulți ani în urmă. Fosta glorie a Rapidului a deținut și o carmangerie aflată în cartierul bucureștean Militari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG