Șucu, investiție de 5 milioane de euro în noua bază a Rapidului!

E deranj mare la noua baz de antrenamente a echipei Rapid! Noul acționar venit la echipă în luna mai, milionarul Dan Șucu, a promis investiții masive de milioane de euro. Se muncește pe brânci, de dimineață până seara, la fosta bază Coresi, care va deveni noua bază de antrenamente a Rapidului.

Om de afaceri Mobexpert Dan Sucu FOTO Mediafax / Alexandra Pandrea
Dan Șucu a investit masiv la Rapid Sursa: Instagram

Dan Șucu, noul proprietar al clubului Rapid, a demarat în trombă lucrările la fosta bază Coresi, viitoare Mobexpert-Rapid. Patronul celebrului magazin de mobilă, cu sediul în Pipera, a promis că va face o investiție de 5 milioane de euro în noua bază de antrenamente a echipei de fotbal, condusă de Adrian Mutu.

Echipele de muncitori trudesc pe brânci, de dimineață până seara, la montarea plaselor de la porți, dar și a instalațiilor electrice, în baza unde Adrian Mutu își va antrena jucătorii.

Dan Șucu, cunoscut și ca investitorul de la "Imperiul Leilor" (emisiune difuzată de Pro TV) a preluat, în luna mai, 50 la sută din acțiunile Rapidului și a promis investiții de milioane de euro, pentru ca echipa lui Adrian Mutu să ajungă campioană în următoarele două sezoane.

Noul acționar de la Rapid vrea să finalizeze, în timp record, lucrările la un complex modern, unde toate echipele Rapidului, atât cea de seniori, cât și cea de juniori, se vor putea pregăti în condiții de top.

Astfel, la preluarea acțiunilor echipei din Giulești, Șucu a promis că Rapid va beneficia, într-un an şi jumătate, de două baze sportive, ambele situate în Nordul Capitalei. Este vorba de fostele baze Constructorul şi Coresi, în amenajarea cărora omul de afaceri intenționează să investească aproximativ 13 milioane de euro. Cele două proiecte vor fi finalizate în maximum 18 luni, dar, ținând cont de rapiditatea cu care se derulează lucrările la acest moment, se pare că acestea vor fi terminate mai devreme decât s-a preconizat.

Băieții lui Șucu joacă la Rapid, la juniori!

Omul de afaceri Dan Șucu (58 de ani) are o avere estimată de revista Forbes la aproximativ 125 de milioane de euro. Acesta a cumpărat, recent, 50 a sută din acțiunile clubului Rapid de la Victor Anghelescu, care a rămas și el cu un procentaj egal de acțiuni.

Șucu a dezvăluit că a decis să investească la Rapid, deoarece cei doi fii ai săi joacă la echipa de juniori a celebrului club din Giulești. Dan Șucu este căsătorit cu Diana Lăscărescu, fostă prezentatoare TV, din aprilie 2007. Aceștia au doi băieți, Dan Matei (16 ani) și Petru Andrei Cristian (14 ani).

Șucu speră ca, în doi ani, să ia titlul cu Rapid și i-a impus acest obiectiv și tehnicianului Adrian Mutu, numit antrenor la Rapid în luna martie. Deși, inițial, fanii din Giulești l-au renegat pe Mutu, acesta a reușit să obțină rezultate bune la echipă. Rapid a terminat pe locul 9 sezonul recent încheiat din Liga 1, un rezultat bun ținând cont de faptul că gruparea din Giulești a avut statutul de nou-promovată în Liga 1, venind din Divizia secundă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
femeie sanatate jpg
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
2 3 front nastase POZA scaun jpeg
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan jpg
cub andreea esca png
cub paul ciuci png
crina abrudan mamaia blitz (2) png