Dan Șucu, deranjat de atitudinea unui concurent din "Imperiul Leilor". Cum a răbufnit afaceristul

Ultima actualizare:

Dan Șucu, unul dintre investitorii prezenți la masa negocierilor, la emisiunea "Imperiul leilor" (PRO TV), va avea o ieșire nervoasă în ediția difuzată miercuri seara, de la ora 21.30. Ce l-a deranjat la un concurent.

Dan Șucu
Dan Șucu

Și în această seară, investitorii Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor avea în fața lor concurențio cu idei și cu ambiții mari, gata să pună mâna pe finanțări care le-ar putea crește sau relansa afacerile. 

Leii se întâlnesc cu trei antreprenori care propun asocierea în ”singurul brand de produse dermato-cosmetice românești 100% naturale și vegane”. Dan Șucu, cel care ne spunea într-un interviu că băieții lui l-au convins să intre în televiziune, este nemulțumit de felul în care antreprenorii respectivi se prezintă și îi pune imediat la punct. 

Dan Șucu, virulent cu trei antreprenori

Până în clipa de față ai vorbit cu telespectatorii. Dacă ai venit aici pentru publicitate, ai făcut bine, dacă ai venit pentru investiție, aș vrea să vorbești totuși cu noi. Pentru că voi evaluați afacerea, în clipa aceasta, la 1,4 milioane de euro, ne spuneți și niște cifre? Hai să vedem și reușita”, le va spune Dan Șucu, bănuind că au venit în emisiune pentru expunere. Chiar dacă au testat produsele respective pe pielea lor, leii nu s-au lăsat ușor impresionați de produse și nici de oferta acestora:

Chiar dacă produsele au câștigat premii internaționale, Dan Șucu crede că propunerea lor este supraevaluată într-o piață de cosmetice este atât de mare: ”Tu ești într-o mare de produse cosmetice. Sunt milioane de produse și tu ești un alt produs din milioane. Care e promisiunea ta? Ce-l face pe client să se oprească la tine?”, va întreba Dan Șucu.

Încurcați de întrebările leului și extrem de emoționați de moment, concurenții vor sublinia că produsele lor promit ”vindecare fără alopatie”, iar răspunsul îi va băga și mai tare în gura leului: ”Tu ești politician? Și politicienii fac o mulțime de promisiuni, le și respectă după aceea? Deocamdată e o promisiune!”, spune Dan Șucu în timpul negocierii.

În aceeași ediție, un antreprenor le va propune investitorilor asocierea într-o afacere cu pălincă aromatizată cu marijuana, iar un altul îl va scoate din minți pe cel mai tânăr leu din Imperiu, Sebastian Dobrincu: ”Ceea ce ne prezinți nouă aici nu este adevărat. E absurd, e de domeniul SF-ului!”, spune acesta.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net