Actorul Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur 2023. Cu ce staruri se va duela pentru trofeu

Ultima actualizare:

Actorul Sebastian Stan, a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023. Starul hollywoodian născut în Constanța se va lupta pentru prestigiosul premiu la categoria „cel mai bun actor într-o miniserie”.

Actorul Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur 2023
Actorul Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur 2023

România are actori celebri, știm asta. Mereu am stat bine la acest capitol. Iată că acum ne putem mândri cu faptul că Sebastian Stan a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023 la categoria “cel mai bun actor într-o miniserie”.

Starul născut în Constanța a cucerit Hollywood-ul în ultimii ani și are milioane de fani în întreaga lume. 

Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur 2023. Are adversari dificili

Sebastian Stan a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023 pentru prestația din producția „Pam & Tommy”, unde actorul născut în România joacă rolul celebrului Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson.

Constănțeanul se va duela cu actori faimoși pentru a pleca acasă cu trofeul. La “cel mai bun actor într-o miniserie” mai sunt nominalizați: Taron Egerton, Colin Firth, Evan Peters și Andrew Garfield.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în 11 ianuarie 2023. Gala Globurilor de Aur va fi transmisă pe posturile NBC și Peacock.  

Cum a ajuns Sebastian Stan un star peste ocean. Este la a doua nominalizare importantă

Sebastian Stan, 40 de ani
Sebastian Stan, 40 de ani

Sebastian Stan este născut în Constanța. Imediat după Revoluție, starul nominalizat la Globurile de Aur 2023 s-a mutat cu mama lui, profesoară de pian, la Viena. Au locuit acolo trei ani, apoi au plecat în SUA. 

La 12 ani s-a mutat la New York și a studiat la Rutgers Mason Gross School of the Arts. A debutat în filme la o vârstă fragedă, iar primul rol l-a avut în pelicula “71 Fragments of a Chronology of Chance”. În anul 2007, Sebastian Stan a obținut rolul lui Carter Baizen în Gossip Girl. Ulterior a apărut în producții ca “Spread”, “Kings”, “Hot Tub Time Machine” sau “Black Swan”. 

Sebastian Stan a cunoscut notorietatea cu rolul lui Bucky Barnes din „Captain America”. Actorul a jucat în patru filme produse de Marvel.

Acum, celebritatea lui poate atinge un alt nivel daca va obține un trofeu la Globurile de Aur 2023. Nu trebuie uitat faptul că românul a mai primit o nominalizare pentru „cel mai bun actor în rol secundar” în filmul „I, Tonya!”, în cadrul Globurilor de Aur. Din păcate, nu a plecat acasă cu trofeul.

Actorul român a impresionat în „Pam & Tommy”

Miniseria Pam & Tommy, în care joacă Sebastian Stan, este inspirată de scandalul produs de filmulețul în care Pamela Anderson și Tommy Lee apar în ipostaze intime. Caseta indecentă a fost furată din casa vedetei de un muncitor și a agitat tot Internetul în urmă cu 25 de ani.

Sebastian Stan a avut parteneră în film pe actrița Lily James, care a fost foarte apreciată pentru prestație ei. 

De-a lungul timpului, Sebastian Stan a jucat alături de nume mari din industria actoriei, printre care și Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în „Black Swan”, Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, în trilogia „Căpitanul America”, dar și cu Matt Damon în „Marțianul” sau cu Nicole Kidman în „Capcana”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net