Adevărul a ieșit la iveală! Ce legătură a existat între Tavi Colen și Gabriela Cristea. Artistul i-a povestit totul lui Denise Rifai

Gabriela Cristea și Tavi Colen sunt două nume extrem de cunoscute în showbiz-ul românesc. Recent, cântărețul a vorbit despre presupusa idilă despre care presa a speculat că ar fi avut-o cu prezentatoarea TV acum mai bine de 25 de ani. Ce declarații a făcut Tavi Colen, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Gabriela Cristea și Tavi Colen / foto: colaj Click!
Gabriela Cristea și Tavi Colen / foto: colaj Click!

În perioada în care Gabriela Cristea nu era cunoscută publicului precum este acum, s-a zvonit că între ea și Tavi Colen ar fi existat o idilă. Cântărețul a fost surprins de informația apărută în presă și a reacționat.

Tavi Colen: „Eu nu știu de așa ceva! ”

În perioada anilor 1999, Tavi Colen și Gabriela Cristea ar fi fost surpinși unul la brațul celuilalt plimbându-se prin centrul Bucureștiului, iar până la apariția speculațiilor că între cei doi ar fi vorba despre ceva sentimental nu a mai fost mult. 

Prezent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Tavi Colen a negat că ar fi avut o vreo legătură cu prezentatoarea. Mai mult, s-a arătat surprins de întrebare.

 „A fost relația cu Gabriela Cristea apă de ploaie?”, l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul său.

 „Ați găsit voi asta în presă? Eu nu știu de așa ceva! E prima dată când aud așa ceva despre Gabriela Cristea. Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni. Nici măcar nu știu câți ani are. Nu știu absolut nimic. Asta e nouă! Chiar e o chestie nouă asta cu Gabriela Cristea. M-aș mira să fie așa ceva scris în presă. Eu nu am văzut”, a răspuns Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Denise a precizat: „Absolut toate informațiile pe care le regăsiți în cadrul acestei emisiuni sunt prezentate în presă.”

 „S-ar putea să fie o confuzie”

Fostul cântăreț al trupei Talisman s-a gândit că poate fi vorba despre o confuzie de nume, ținând cont că pe actualul soț al Gabrielei Cristea îl cheamă tot Tavi.

„Să nu fie Tavi Colen, ci Tavi Clonda?! Sigur e Tavi Colen? S-ar putea să fie o confuzie de nume”, a spus el.

De asemenea, cântărețul a precizat că poate au fost șanse ca presa de la vremea aceea să fi făcut o confuzie. 

„Poate că a înțeles presa greșit. Să nu fie Tavi Colen, ci Tavi Clonda?! Sigur e Tavi Colen? S-ar putea să fie o confuzie de nume. Eu nu știu despre chestia asta. Subiectul ăsta chiar nu-l știu. Îmi pare rău, dar nu știu ce să comentez”, a mai spus cântărețul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
raluca pastrama pepe jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay jpg
bobonete sorin bontea jpg
joker 2 captura video jpg
netflix pixabay png
Banner Adrian Minune
pepe raluca pastrama jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net