Adio Netflix, iată oferta Digi de nerefuzat! Ce clienți au acces gratuit la producții de succes

Te-ai săturat de prețurile destul de costisitoare ale platformelor de streaming? Vrei să te uiti la producții de succes fără să scoți prea mulți bani din buzunar? Ei bine, avem o veste bună pentru tine! RCS RDS este într-o continuă dezvoltare și lansează noi pachete, care includ filme și seriale de top, la prețuri mici. Așa că, nu rata nouă ofertă a companiei de telecomunicații Digi RCS RDS.

Digi RCS RDS a pregătit o nouă ofertă pentru clienții lor din România / Foto: Facebook
Digi RCS RDS a pregătit o nouă ofertă pentru clienții lor din România / Foto: Facebook

Știm cu toții că Netflix a cucerit deja piața românească datorită prețurilor mici și ofertelor speciale, însă, se pare că „rivalul” său, Digi RCS RDS, are o nouă ofertă pentru clienții din România, Spania, Portugalia și Belgia. Compania de telecomunicații a lansat noi pachete care includ filme și seriale de top, la prețuri pentru orice buzunar. De exemplu, pentru a avea acces la producții de succes pe FilmNow, care derulează pe postul TV, clienții trebuie să plătească doar 3 lei în plus. De asemenea, pentru MAXPACK, care include HBO1, HBO2, HBO3, Cinemax1, Cinemax2, dar și platforma HboMax, aceștia trebuie să scoată din buzunar doar 15 lei pe lună.

Clienții care au acces gratuit

Ai deja MAXPAK: activează contul HBOMAX Nu te costă nimic! Îți reamintim că HBO Max este inclus în extraopțiunea MAXPAK. Activează-ți chiar azi contul de HBO Max, fără nici un fel de cost suplimentar. Te bucuri de filmele tale preferate și de cele mai noi seriale, de pe orice ecran: TV, laptop, tabletă sau smartphone”, se arată în anunțul făcut de DIGI RCS RDS.

HBO Max este una dintre cele mai populare platforme pentru seriale și filme de top. Rivalizează cu Netflix când vine vorba de producții de succes. Un abonament HBO Max costă 25 de lei, în timp ce un an întreg costă aproape 200 de lei.

Netflix are trei tipuri de abonament: minimal (25 de lei/lună) - pentru clienții care urmăresc filme sau seriale pe un singur aparat, fie că este televizor, laptop sau telefon; standard (50 de lei/lună) - pentru persoanele care vor să vadă filme sau seriale de pe două televizoare, în locații diferite; și premium (60 de lei/lună) - pentru familie sau o gașcă de prieteni, 4 persoane pot urmări simultan, având și acces la rezoluție Ultra HD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net