Andreea Ibacka, dezvăluiri uimitoare despre cei doi copii ai săi: „Am avut niște nopți îngrozitoare...”

Ultima actualizare:

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz. Sunt împreună de mai bine de 10 ani și au devenit părinții a doi copii, reușind astfel să pună bazele unei căsnicii solide. De când e mămică Andreea a decis să se dedice total copiilor săi și are mare grijă la evoluția acestora. Fiica sa, Namiko, urmează deja cursuri deosebite la o școală de top. 

Andreea Ibacka, dezvăluiri uimitoare despre cei doi copii ai săi
Andreea Ibacka, dezvăluiri uimitoare despre cei doi copii ai săi

Andreea Ibacka, dezvăluiri uimitoare despre cei doi copii ai săi

Andreea Ibacka a ales să-și pună în stand-by cariera pentru a se dedica complet copiilor săi, Namiko (5 ani) și Tiago (2 ani). Prezentă în cadrul podcastului găzduit de Ilincă Vandici, soția lui Cabral a dezvăluit detalii despre modul în care își îngrijește cei mici. Andreea l-a născut pe Tiago în urmă cu doi ani și a dezvăluit că primul an din viața celui mic a fost foarte dificil pentru ea.

„Cu al doilea copil, fizic a fost foarte greu, pentru că s-a trezit la 40 de minute. Eu am avut în primele opt luni niște nopți îngrozitoare. Nici măcar nu puteam să-l țin cu mine în pat, trebuia să-l țin doar la mine în brațe, dar nu aveam voie să ne întindem în pat, stăteam pe fotoliu sau pe canapea, cu el la piept, îl alăptam, cu bluza ridicată, gâtul strâmb, ceva foarte rău, și dormeam în fund. Opt luni am dormit în fund. M-aș fi așteptat să fiu mult mai nervoasă decât am fost pentru că privarea de somn este o metodă de tortură. Dar, pregătită fiind pentru faptul că etapa asta va trece și că el nu degeaba îmi cere să-l țin la piep, piele pe piele și nu degeaba cere sân și are nevoie să sugă la 40 de minute, am fost foarte relaxată că asta este misiunea mea și că a fost alegerea mea și că binele suprem este binele copilului meu. Și nu m-am enervat aproape niciodată.”, a dezvăluit Andreea Ibacka în podcastul „Te ascult”.

Cum își crește Andreea Ibacka copiii

Cât despre tipul de parenting pe care îl adoptă cu cei mici, Andreea a povestit că îl preferă pe cel din zilele noastre, ținând cont de informații prețioase, însă spune că a preluat și multe lucruri bune din stilul vechi, cu care a fost și ea crescută.

Andreea Ibacka a mărturisit că fetița ei demonstrează o conștiinciozitate și ambiție remarcabile, fiind clasată ca cea mai bună din clasa ei la arte marțiale. În plus, micuța este implicată și în activități precum dansul, robotică și cursuri de inteligență emoțională. De asemenea, acum își exprimă dorința de a începe și alte activități, conform declarațiilor vedetei. 

Soția lui Cabral a mărturisit că fetița ei demonstrează o conștiinciozitate și ambiție remarcabile, fiind clasată ca fiind cea mai bună din clasa ei la arte marțiale. În plus, micuța este implicată și în activități precum dansul, robotică și cursuri de inteligență emoțională. De asemenea, acum își exprimă dorința de a începe și alte activități, conform declarațiilor vedetei. După ce a remarcat cât de determinată și harnică este Namiko, actrița a recunoscut că ar fi bine să îi ofere o mică pauză de la toate activitățile, pentru a-i permite să se distreze și să se bucure mai mult de copilărie, astfel o înfrânează uneori.

„Până în punctul ăsta am învățat-o să fie muncitoare, consecventă și să facă ceea ce spune, să se țină de planurile ei, să fie riguroasă și de încredere. Nu vreau nici să împing lucrurile într-o extremă periculoasă pentru că simt în ea acest potențial de a fi foarte conștiincioasă, muncitoare, ambițioasă. Ea deja este înscrisă la mai multe opționale. Chiar și în condițiile astea, în care programul ei este foarte aglomerat, îmi cere tot timpul să-i introduc activități noi. Vrea să învețe să înoate cât mai curând și după ce am fost plecați într-o vacanță în afara țării, în grup de familii cu copii cu vârste similare, unde s-a vorbit foarte multă engleză, ea și-a dat seama că are nevoie și de mai multă limbă engleză, de meditații suplimentare, peste ceea ce face deja la grădiniță”, a spus Andreea Ibacka.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net