Andreea Ibacka, extrem de sinceră la podcastul lui Jorge! Ce a spus despre Cabral! „Mi-a mâncat tinerețea!"

Ultima actualizare:

Andreea Ibacka (38 de ani) a fost invitată la podcastul Vorba lu' Jorge și a povestit despre viața ei frumoasă alături de Cabral, oferind detalii "delicioase" despre familia lor. S-au cunoscut când ea avea 22 de ani și el 30 și iată că acum formează un super cuplu și au doi copii pe care îi iubesc la nebunie.

Soție devotată și mamă iubitoare pentru cei doi copii ai lor, partenera de viață a lui Cabral i-a povestit lui Jorge cum a trecut peste etapele în care îi verifică telefonul omului de televiziune și se trezea dimineață înaintea lui pentru a se aranja, declarându-se, în zilele noastre "o nevastă plicticoasă".

"Nu îi mai verifici telefonul!", îi spune Jorge, Andreei Ibacka! "Nu i-l mai verific și îi știu și parolă! Culmea! Că Face ID... a stricat mult piața, dacă mă înțelegi! .. Da, nu mai verific. Sunt chiar o nevastă plicticoasă!"

"Tu aveai 22 de ani când l-ai cunoscut pe Cabral?", a mai întrebat-o Jorge pe Andreea Ibacka. "Îți vine să crezi? Mi-a mâncat tinerețea! Și el 30! Eu l-am lăsat să trăiască!", i-a mai răspuns lui Jorge, soția lui Cabral, în stilul său caracteristic, care a mai povestit că nu se mai trezește de mult înaintea soțului său pentru a se machia și aranja. "Nu mai am chestia asta ca să nu mă vezi fără machiaj, când mă trezesc. Eu nu mă trezesc înaintea soțului ca să mă aranjez. Adică varianta demo a fost doar la început, tocuri prin casă! Acum m-am împăcat și cu înălțimea pe care o am...", a mai dat din casă Andreea Ibacka în podcastul Vorba lu' Jorge.

De când ambii copii merg la grădiniță, soția lui Cabral are mai mult timp pentru ea și pentru a crea video și conținut pentru Instagram și TikTok.

"Copiii mei de-abia au intrat în colectivitate,  se deschid orizonturi noi pentru mine, am mai mult timp și m-am întrebat în primele săptămâni ce să fac cu viața mea, am început să dorm. Fetița are 5 ani, băiatul 2. Acum că am recuperat și la capitolul ăsta, cu somnul, am mai mult timp să produc conținut și asta îmi și propun să fac. Pe fii-miu l-am trimis în viață devreme, că e bărbat, sunt la aceeași grădiniță, el e grupa baby și ea e grupa mare. Eu îi duc dimineața la grădiniță și, ca să nu creez un precedent, i-am lăsat la somn de la început, așa că până în ora 17 pot să mă organizez. Înainte să fi avut copii, mă văităm și atunci că nu am timp, dar acum sunt mai eficientă cu timpul meu", i-a mai povestit Andreea Ibacka lui Jorge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net