Bianca Drăgușanu, luată la rost în direct. Cum a umilit-o Dan Capatos: „Numai ție ți se întâmplă”

În cadrul ultimei ediții a emisiunii „Xtra Night Show”, Dan Capatos și Bianca Drăgușanu au avut un schimb dur de replici. Prezentatorul TV nu a stat prea mult pe gânduri și a atacat-o pe blondină, reproșându-i că nicio femeie din România nu a fost implicată în atât de multe scandaluri ca ea, iar dacă nu vrea să-și mai expună viața privată în fața lumii, o poate face simplu și ușor. Ei bine, se pare că remarcile nu au fost deloc pe placul divei.

Dan Capatos și Bianca Drăgușanu, scandal în direct / foto: colaj Instagram
Dan Capatos și Bianca Drăgușanu, scandal în direct / foto: colaj Instagram

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai active prezențe din showbiz-ul autohton și reușește de fiecare dată să apară pe primele pagini ale tabloidelor prin scandalurile în care este implicată. De altfel, în prezent, este în conflict cu Gabi Bădălău, care o acuză pe fosta sa iubită că l-a înșelat cu Auday Al-Ahmad, medicul ei estetician.

Întreg scandalul a ajuns și la urechile lui Dan Capatos, iar în cadrul ultimei ediții a emisiunii „Xtra Night Show”, i-a cerut explicații blondinei. Prezentatorul de televiziune și Bianca Drăgușanu au avut un schimb de replici tăios, după ce moderatorul i-a reproșat că, din milioanele de femei din România, niciuna nu a fost implicată în atât de multe scandaluri ca ea.

Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct

Dan Capatos:Știi câte femei sunt în România?! Cred că sunt câteva milioane. Ele de ce nu intră toate în scandal? Numai ție ți se întâmplă”

Bianca Drăgușanu:Cine?!”

Dan Capatos:Toate scandalurile astea de ce ți se întâmplă doar ție? Dacă ești cea mai loială, cea mai fidelă, cea mai cuminte și cea mai ok femeie, de ce nu se întâmplă altor 2 milioane, 5 milioane de femei din țara asta?!”

Bianca Drăgușanu:Pentru că eu sunt cea mai mediatizată persoană din România! Repet, eu sunt cea mai mediatizată persoană din România și se pare că după 20 de ani încă mai vinde subiectul Bianca Drăgușanu. Eu ce să fac acum?!”

Dan Capatos:Deci tu nu poți să faci absolut nimic încât să nu mai fi mediatizată? Deci nu e vina ta că ești foarte mediatizată, tu nu ai nicio vină”

Bianca Drăgușanu:Deci hai să închidem subiectul!”

Dan Capatos: „Te întreb, tu crezi că ai vreo vină că ești atât de mediatizată sau nu? Dacă vrei să fii discretă, ești discretă! Îți dau un exemplu, Oana Marica, care e fată de oraș care nu e deloc mediatizată, ce să vezi? Poate că a schimbat mai mulți iubiți în ultimii ani decât ai schimbat tu. Și îți mai dau exemple de fete”

Bianca Drăgușanu: „Lumea nu e interesată, că a fost mediatizată și ea. Lumea nu e interesată de fata asta. Băi, Capatos, stai că mă enervezi!”

Dan Capatos:Păi de ce te enervez? Dacă nu vrei să fii mediatizată, nu ești, crede-mă”

Bianca Drăgușanu:Dar nu mai vreau să fiu mediatizată, nu mai vreau”

Dan Capatos: „Da? Foarte bine, dar hai să și demonstrezi dacă nu mai vrei asta”, a fost schimbul de replici dintre cei doi, în direct, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net