Tragedie în viața lui Dan Capatos! Prezentatorul TV este în doliu: „De-acum, vei rămâne o inimă de lumină...”

Dan Capatos, tragedie fără margini! Prezentatorul de la „Xtra Night Show” trece prin momente de durere cumplită după ce tatăl său s-a stins astăzi din viață. Vedeta de la Antena 1 a împărtășit durerea cu fanii de pe rețelele de socializare.

Tragedie în viața lui Dan Capatos!
Tragedie în viața lui Dan Capatos!

Tragedie în viața lui Dan Capatos!

Dan Capatos este de obicei foarte discret cu viața de familie, însă de data aceasta a decis să comunice trista veste a decesului tatălui său prin intermediul unui mesaj postat pe platformele de socializare. Prezentatorul TV a distribuit o fotografie în care apare alături de tatăl lui, însoțită de câteva cuvinte pline de emoție. Cuvintele totuși, nu ajung pentru a descrie durerea din sufletul acestuia. Vedeta de la Antena 1 însă nu a dezvăluit și motivul pentru care tatăl său drag a trecut în neființă la vârsta de 83 de ani.

De-acum, vei rămâne o inimă de lumină, Tata…”, a scris Dan Capatos pe Instagram, alături de o inimă neagră. 

Dan Capatos nu obișnuiește să își expună viața de familie și rareori îl auzim vorbind despre cei dragi. Vedeta de la Antena 1 însă a povestit că a avut parte de o copilărie frumoasă și că familia l-a înconjurat de dragoste și înțelegere, cei dragi fiind foarte uniți. Tatăl lui Dan Capatos a fost chimist în tinerețe, iar mama asistentp ATI timp de 28 de ani, și i-au oferit acestuia o viața minunată, motiv pentru care jurnalistul a mărturisit la un moment dat că nu i-a lipsit nimic.

Am avut o copilărie extraordinar de frumoasă, nu mi-a lipsit nimic. Am o familie minunată şi unită. Am făcut tot ce face un copil normal la diferite etape de vârstă. Nu am fost un copil-problemă. Pe vremea aceea nu se drogau copiii, nu se îmbătau, nu făceau orgii. M-am rezumat doar la prostioarele tipice, mai degrabă apropiate de „Amintirile din copilărie' ale lui Creangă, decât de ce se întâmplă acum”, a spus prezentatorul la un moment dat.

Acesta a spus că părinții săi și-au dorit ca el să urmeze totuși altă meserie, de teamă ca nu cumva să dea de greu în acest domeniu.

„Ei veneau dintr-o perioadă în care așa stăteau lucrurile. Mama era asistentă medicală, tata fost cercetător chimist. O familie de nivel mediu în țara asta, care voia ca, într-un fel sau altul, copilul să reușească în viață. Le-am zis că mie îmi place să fac treaba asta, dar mi-au zis să mă țin și de facultate. Și-au dat seama că ăsta e drumul. Îmi mai spuneau că ar putea să devieze lucrurile într-o zonă nasoală”, a spus el în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Colegii din presă și fanii, alături de Dan Capatos

Alături de prezentator sunt acum zeci de oameni. Atât fani, cât și colegi din presă sau vedete cu care a avut mereu o relație bune i-au transmis acestuia gândurile lor bune. Oamenii îi sunt alături și speră ca îndrăgitul prezentator să poată trece acest episod tragic din viața sa. 

Moartea unei persoane dragi este un moment dureros. Știu prin ce trece sufletul său. Sunt ferm convins că tatăl tău a fost o persoană deosebită și te rog cu plecăciune să primești cele mai sincere condoleanțe din partea mea. Dumnezeu să-l ierte!”, este unul dintre mesajele primite de la internauți.

O mulțime de colegii de breaslă, alături de vedete pe care le-a intervievat de atâtea ori i-au transmis mesaje de regret prezentatorului:

Condoleanțe”, i-au scris Alessandra Stoicescu și Oana Roman prezentatorului.

„Dumnezeu să-l odihnească!🙏🏻” a spus Andreea Berecleanu.

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”, i-a transmis și Mara Bănică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net