Când are premiera „The Floor”, show-ul toamnei, prezentat de Dan Negru, la Kanal D?

Se dă startul distracţiei de weekend, la Kanal D! Postul turcesc a anunțat când va avea loc premiera show-ului  „The Floor”, prezentat de Dan Negru. 

Super show-ul „The Floor”, prezentat de Dan Negru, va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 21:00, la Kanal D, începând din 14 septembrie.

Dan Negru începe „The Floor” din 14 septembrie:  „Un show uşor de înţeles de toţi ai casei”

Noul show este menit să antreneze mintea şi apetitul pentru distracţie al românilor și consolidează poziționarea Kanal D pe segmentul entertainment-unui de calitate, al formatelor care pun mintea privitorilor în mişcare, într-un mod atractiv şi accesibil pentru toată lumea.

 „Cred în show-urile pe care le înţelege toată familia, de la nepot până la bunic. Aşa e <<The Floor>>. Un show uşor de înţeles de toţi ai casei”, spune Dan Negru,  despre emisiunea pe care o va prezenta din 14 septembrie.  

Cu un mecanism uşor de urmărit şi foarte distractiv pentru întreaga familie,  „The Floor” le oferă telespectatorilor posibilitatea să-şi antreneze spontaneitatea şi cunoştinţele în domenii foarte variate, acoperind o gamă extinsă de preocupări, pasiuni, curiozități și cunoștințe. 

Flori, filme, shopping sau actori, printre zecile de domenii accesibile, pe gigantica podea de la  „The Floor”

Actori, flori, filme, fructe, seriale TV, insule, cântăreţi, fotbalişti străini, shopping, acestea sunt doar câteva dintre zecile de domenii ce se vor regăsi în careurile celor 49 de concurenţi, aflaţi la startul fiecarui joc. Un singur concurent va ajunge să domine întreaga podea, la finalul unui joc complet, desfăşurat pe parcursul a patru ediţii. Câştigătorul va intra în posesia premiului de 50.000 de lei.

  „The Floor” cucereşte telespectatorii cu elementele de competiţie, învăţare şi distracţie, ducând la un alt nivel ideea de concurs. Atât pe concurenţi, cât şi pe telespectatori îi aşteaptă o experienţă de divertisment completă, pe gustul tuturor.

 Roboţelul,  „umbra” lui Dan Negru 

Show-ul atrage atât prin mecanismul extrem de simplu, cât şi prin tehnologia de ultimă generaţie pe care a implicat-o realizarea sa, podeaua LED gigantică, camera de filmare robotică, precum și robotul-asistent,  „umbra” robotică a lui Dan Negru, pe întreg parcursul emisiunii.

 „<<The Floor>> pleacă din start cu o competiţie între mine, un prezentator clasic, şi noul meu asistent, un robot din generația AI. Asta trebuie să facem, să rezistăm toţi pe aceeaşi <<podea>>”, a adăugat Dan Negru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net